Youtube.ro se lansează de ziua mea, pe 25 aprilie

scris de | luni, 22 aprilie 2013, 09:51 | 15 comentarii

Este, bineînţeles, doar o coincidenţă de date, că doar nu oi fi eu mare blogger să îşi seteze youtube şi toate celelalte servicii google ceasul după mine.

Google urmează să lanseze oficial YouTube în România, deci Google Inc. încă nu are venituri din YouTube în România. Drepturile de autor colectate de UCMR-ADA vor fi extrase din publicitatea care va rula pe conținutul video încărcat de utilizatorii români cu conturi Premium. (Ana Achim – Director General UCMR-ADA)

Suntem încântați să aducem serviciile noastre utilizatorilor și advertiserilor din România în curând, dar nu avem mai multe detalii de anunțat în acest moment. (Gabriela Chiorean, PR Google Romania)

De aici. Asta se spunea acum mai bine de o lună.

Acum a devenit totul realitate. Youtube.ro se va lansa pe data de 25 aprilie, adică peste 3 zile. Ce înseamnă asta? Utilizatorii români care creează conţinut video vor avea şansa de a face bani din acest lucru (citiţi asta).

the bucket list

Există 15 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Eu asteptam de prin martie 2013 sa se intample asta, inca de cand aparusera primele zvonuri prin online!

 1. m88

  Am primit și eu ieri invitație să fiu partener. Îmi venea să leșin. Cică se câștigă între 1 și 2$/1000 vizualizări. Acum vom vedea cum va primi publicul român acest nou sistem și dacă acesta va genera bani sau nu.

  1. Ciprian blogger

   Dimineata mi-am trimis si eu clipurile pentru aprobat si o cerere pentru un nou cont de adsense. Numai bine sa pot testa si eu serviciul. Pana la comentariul tau nu citisem nimic despre preturile pe care le pot primi utilizatorii pe mia de vizualizari, insa mi se pare un pret destul de ok.

   Pentru tine poate fi un real avantaj, ai vechime in comunitate, ai material, ai abonati, ai vizualizari. Poti scoate cate ceva, cat sa iti intretii aparatura!

  2. m88

   Așa am auzit că ar fi ”câștigul”, deși am văzut în unele comentarii care se plâng pentru cei 0.00005 per/view, aka 0.05/1000 view-uri. Ceea ce este un fâs. Nu faci bani nici măcar de un acumulator de 2700 mAh. Dar fie, vedem cum se comportă lucrurile în viitorul apropiat. Eu am un minus mare pentru că nu am mai postat de mult (muncă, familie), tu ai un potențial uriaș datorită TIMPului pe care îl ai și ZONEI mirifice în care locuiești. Mai ții minte ambulanța aia pe care am văzut-o într-o curte de lângă Coșna/Turbăria Stampei? Ai putea să faci un film cu obiecte din astea de muzeu rare. Mă rog, sunt multe idei… Timp și dispoziție să fie.

  3. Ciprian blogger

   Da, da, o ţin minte perfect. Idei am şi eu multe, dar am nevoie de o cameră video de calitate. Vreau să îmi iau de mult una nouă, dar mereu a intervenit altceva când ajungeam la suma dorită…

  1. Ciprian blogger

   Eu momentan aştept să îmi accepte google contul de adsense. Văd că youtube mi-a aprobat deja 104 clipuri din cele 108 pe care le am, pentru valorificare. Vedem după data de 25 aprilie ce o să se întâmple.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!