Usability cu Google Glasses

scris de | sâmbătă, 8 iunie 2013, 23:44 | 4 comentarii

Mă uitam mai devreme la clipul acesta…

… şi încercam să găsesc câteva întrebuinţări cu adevărat utile, care să aducă un plus ochelarilor Google într-un anumit domeniu. Adică ceva mai mult decât ok, glass, spune-mi unde e cea mai apropiată cafenea sau dă un check-in în KFC acum. 

Ochelarii Google sunt ca şi iPhone 5. Toată lumea a aflat de el, toată lumea şi-l doreşte, dar foarte puţini îl folosesc la capacitate maximă. Ce vreau eu să spun este că G.G. pot fi folosiţi, spre exemplu, aşa:

  1. de către doctori pentru a fotografia operaţii sau filma intervenţii pentru a le trimite departamentului, iar mai apoi să poată fi vizualizate de pacient.
  2. de către poliţişti, pompieri, doctori de pe ambulanţă pentru a răspunde mai rapid la intervenţii.
  3. de către paznici, bodyguard pentru a comunica fără să aibă mâinile ocupate cu staţia.
  4. de către jandarmerie, trupe de asalt, mascaţi etc. pentru a comunica mai rapid, pentru a identifica poziţia celorlalţi sau, eventual, pentru a fotografia sau filma anumite momente din intervenţii.

Singurul inconvenient ar fi preţul ridicat al fiecărei perechi de ochelari, dar dacă tot dotăm Poşta Română cu 600 maşini Porsche, nu văd de ce nu am putea cumpăra nişte ochelari Google.

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

  1. Corina

    Porsche Romania importa, printre altele, Skoda, Seat si utilitare VW – si banuiesc ca astea sunt baza contractului. Asa ca o masina Porsche difera de o masina achizionata de la firma Porshe.
    Si mai banuiesc ca nu sunt mai scumpe la firma importatoare decat la un dealer autorizat.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!