Tester de produse: biscuiţii Grany

scris de | vineri, 26 aprilie 2013, 23:22 | 2 comentarii

Dacă în primul articol al seriei am scris despre două produse pe care nu le recomand, de această dată voi vorbi despre ceva bun, de calitate.

Am testat de această dată biscuiţii cu cacao de la Grany, produs de 151 de grame. Din ce scrie pe ambalaj şi în lista de ingrediente, biscuiţii chiar sunt făcuţi doar din  făină de grâu, ulei vegetal, miere şi altele (lista completă în fotografia a treia), detaliu pe care l-am luat drept repet în momentul în care am ales de pe rafturile supermarketurilor produsul pentru articol.

Apreciez la ei că nu sunt nici moi, dar nici crocanţi; este, mai degrabă, vorba despre o combinaţie care îi face potriviţi pentru servirea alături de un pahar cu lapte. Gustul, după părerea mea, este puţin cam dulceag, iar după ce mănânci cam trei sferturi din pungă, se simte! Mi-a plăcut că gustul nu rămâne în gură, ci dispare în circa 30 de secunde!

Este simpatic modul de prezentare a biscuiţilor în momentul desfacerii pungii; aceştia vin în trei forme diferite: formă de cerc, de oval şi de inimă! Este posibil să se găsească şi în alte forme, însă eu doar de astea am avut noroc! Per total, îi recomand pentru dimineaţă, alături de cafea sau de un pahar cu lapte, pentru seară, în faţa televizorului, sau pentru atunci când vrei să ronţăi ceva bun pe stradă, la muncă, în pauze.

biscuiti cu cacao Grany

biscuiti cu cacao Grany

ingrediente

biscuitii

biscuitii (2)

PS: Costă doar 3.4 lei.

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. Brindusa

    Sunt biscuitii mei preferati! Pacat ca, mai nou, ii gasesc doar prin benzinarii, nu am inteles de ce magazinele si supermarketurile nu-i mai comercializeaza. Initial i-am descoperit in Ungaria, in urma cu multi ani. La noi au aparut de ceva anisori doar, insa la inceput cei unguresti, exact acelasi pachet, doar alt nume. Apoi, la scurt timp, am vazut ca i-au scos si pt piata noastra, cu numele de Grany, doar ca si cu un gramaj mai mic si un gust usor schimbat. In rest se pastreaza atat forma biscuitilor, cat si ambalajul.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!