Seriale noi: True Detective

scris de | sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 19:55 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Hello Ladies a fost primul serial făcut de HBO care m-a prins de-a binelea şi care m-a făcut să le păstrez pagina salvată, just in case. Acum, pe HBO, a început un nou serial, Detectivii din Louisiana (True Detective, cu Woody Harrelson, venit după un rol bun în Now You See Me, şi Matthew McConaughey, venit după două roluri superbe jucate în Dallas Buyers Club şi The Wolf of Wall Street, ca personaje principale.

Serialul prezintă investigaţia unei crime produse în 1995 şi modul în care aceasta le-a schimbat vieţile celor doi poliţişti. Cazul este redeschis în 2012, unde-i găsim pe cei doi povestind fiecare detaliu al anchetei şi-al vieţilor personale din timpul în care cazul era dat pe fiecare post.

Primele două episoade nu sunt extraordinare, ele făcând mai mult introducerea personajelor şi atmosfera, însă elementele oculte şi misterul unei crime sub forma unui ritual atrage mult. Mă bazez pe profesionalismul celor de la HBO şi urmăresc serialul în continuare, cu speranţa că începând cu al treilea episod, să vedem mai multă desfăşurare de forţe.

Pentru cine vrea să îl vadă la TV, programul îl găsiţi pe hbo.ro, iar pentru cine preferă internetul, există HBO Go.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.