Scurtă recapitulare a articolelor scrise despre Festivalul Toamnă la Voroneţ

scris de | sâmbătă, 26 octombrie 2013, 14:52 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Pen’ că-i pauză, iar Toamna la Voroneţ este pur şi simplu superbă, fac o recapitulare scurtă a tuturor articolelor scrise de echipa bloggerilor desemnaţi pentru a reprezenta un astfel de festival cu tradiţie. Dăm live din Cooperativa lui Sorin, cu fix o oră înainte de a începe cel de-al doilea calup de filme studenţeşti înscrise în concurs.

Începem cu Monica Sibişteanu, care a scris despre festival aici şi aici. Continuăm cu cele două articole ale Oltei, pe care le puteţi citi aici şi aici; tot ea a contribuit şi la live bloggingul din timpul concertului lui Make cu una dintre  fotografii. Mădălin Blidaru a publicat şi el 2 articole referitoare la festival, pe care le puteţi citi aici şi aici, dintre care unul din posturi este un mic rezumat al primei zile. Pe Make şi pe ale sale articole i-am lăsat mai pe final, că el şi aşa s-a bucurat de atenţie pe tot parcursul concertului. Somnorosul a scris 4 articole, pe care le puteţi parcurge urmând linkurile: aici, aici, aici şi aici.

Eu m-am pus la finalul finalului din simplul motiv că am scris cel mai prost dintre toţi cei 6 bloggeri prezenţi. N-am scris foarte mult, doar 8 articole până acum: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 şi 8. Ăsta ar fi postul cu numărul 9. Iar ca bonus, o casă frumoasă din Gura Humorului:

casa veche

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.