Să ne luăm rămas bun…

scris de | joi, 20 decembrie 2012, 20:25 | 45 comentarii

Trebuie să recunoaştem că sfârşitul lumii reprezintă o pregătire. Şi o provocare pentru toată lumea. Este cu adevărat greu să trăieşti un astfel de moment pentru că niciodată nu ştii cum va ieşi, nu ştii câtă mâncare şi băutură o să îţi trebuiască şi, cel mai important, câţi musafiri o să ai la masă.

Sfârşitul ăsta al lumii, la mine-n familie, e luat ca pe o simulare a Crăciunului.

Tocmai d-asta am căzut de comun acord cu taică-miu, că trebuie să ciocnim un pahar de Cotnari la miezul nopţii, aşa de întâmpinare în spiritul sărbătorilor, a noului eveniment. Cică s-ar putea să fie şi artificii, dar depinde doar de vecinul. Că el promisese că vine cu nebunii dintr-astea!

Ce pot să mai spun, vă urez sărbători sfârşituri fericite, alături de cei dragi, de familie şi de prieteni. Iar pentru că-mi sunteţi dragi, v-am pus câte-un link (ping) către fiecare dintre voi:

Claudiu, Alioja, Alki, Boemul, Casa cu nuci, Cronicariu, Flo, Max Peter, Pedagogul, Radu, Raul, Simply Bucharest, Florin, Vladimir, Adelina, Krossfire, Vienela, Hapi, Coolnewz, Spanac, Ana, Bogzilla, Chinezu, Ex-silentio, Mircea, Taraboste, Probiu, Amiralul, Danap, Bucurosul, Paul, Perfectionistul, Baia Mare, Litere stacojii, Gorby, Stefan, Summerday, Mirela, Mirona, Acru, Tudor, Vali, Silviu, Havana Cafe, Buculesei, Emil, Daniel, Coltul cu muzica, Costin, Florina, Ratzone, Roxana, Shogunul, Stefania, Teo Negura, Tiberiu, Vultureşti, Tu1074, Gratian, Crisego, Robi.

PS: Voi ce planuri aveţi?

Există 45 comentarii publicate la acest articol:

 1. Florin Morosan

  Păi, sfârșit plăcut să ai … :)
  Eu mâine o să merg să achit facturi, vreau să trec pe la o mătușă, pe la o vară … Deci o să mă plimb mâine.
  Am venit acasă de sărbători, așa că trebuie să profit.

  1. Ciprian blogger

   Asa se cade inainte de sarbatori. Eu maine muncesc, incep evenimentele de craciun si spectacolele. Iar fotografiile nu se fac singure…

 2. Vladimir

  :)))) si noi facem la fel! Doar ca eu am un intreg meniu si un un brad special dedicat evenimentului (plus decoratiile de rigoare). Dar sigur va fi si ciocnit pe acolo. Din pacate si cu tristete.. nu de Cotnari. :))

  1. Ciprian blogger

   Am ales Cotnari ca-mi place sa fiu mai traditionalist. La mine bradul inca sta afara, asteapta! L-as fi facut mai repede, dar am un frate de-un an si jumatate, tare curios de felul sau, si mi-e sa nu raman fara brad din prima zi…

  1. Ciprian blogger

   Lasa ca pun de-un live blogging pe facebook sau chiar pe blog. Vedem! Doar sa traim…

 3. adelinailiescu

  Ce ti-e si cu evolutia asta! inainte se trimeteau bezele de ramas bun, acum se dau link-uri!:))
  Tuturor doar ganduri bune,
  Ne vedem in alta lume!
  Maine, de nu-mi simtiti lipsa,
  Am ratat apocalipsa!
  Si-am putea cere si-un „bis”
  Sa vedem care ce-a scris…

  1. Ciprian blogger

   Vezi cum vine inspiratie, asa cum o ora si 20 de minute inainte de ziua sfarsitului lumii? :))

 4. vienela

  Daca locuiai mai aproape, veneam sa ciocnim un pahar, sa ne luam ramas bun cum se cuvine si de la acest sfarsit, sa ne putem bucura de noi inceputuri.
  La multi ani, Ciprian! Sarbatori fericite alaturi de familia ta, de cei ce iti sunt dragi!

  1. Ciprian blogger

   Mai vine pe naiba. Deja mi-am baut Cotnariul, cu ce Doamne mai sarbatoresc, daca vine in ora care a mai ramas din 21 decembrie?

 5. Shtrumphu

  Sfarsitul lumii, apocalipsa, cu sau fara calendarul mayas cine mai are timp sa se preocupe? Fac si eu ca Bordea: prima mea fantezie de moldovean a fost sa fac sex. Si am reusit! Mai mult sau mai putin :)) asa ca pot muri fara griji. In fine nu vad ce rost are panica in astfel de momente.

  1. Patrik

   Să-i dăm în judecată? Cred că nu ar fii rău. Sau măcar un site să deschizi, cine ştie poate merge.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.