S-a lansat Google Play

scris de | marți, 27 martie 2012, 20:35 | 2 comentarii

Auzisem, încă de la începutul acestei luni, cum că, după ce a redesenat majoritatea tool-urilor oferite, Google a anunţat şi lansarea serviciului Google Play. Acesta, ca şi store-ul Chrome, oferă spre downloadare şi instalare sute de mii de jocuri şi aplicaţii interactive; însă, atenţie, dedicate sistemului Android. Serviciul a fost lansat în formatul final acum aproximativ o oră şi se pare că deja are câteva mii de utilizatori. La prima vedere arata în felul următor:

Pentru a vă bucura din plin de această nouă unealtă interactivă, nu trebuie decât să vă conectaţi Android-ul la PC, să downloadaţi gameurile preferate şi să începeţi călătoria vieţii voastre; ştiu, exagerez puţin cu clişeul, însă mi se trage de la şocul provocat de lansare. Deci, vouă cum vi se pare acest serviciu? Merită toată atenţia sau un ignor mare cât Pentagonul??

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

    1. cipriano10 blogger

      Stefania, parerea mea e identica cu a ta! Nu trebuie sa ne pronuntam pana nu am incercat acel produs. Pacat ca nu am telefon pe android, imediat as fi incercat un Angry Birds! Asteptam parerile altora! :)

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.