Respectul pentru munca altora

scris de | joi, 2 ianuarie 2014, 20:24 | 4 comentarii

Nu urmăresc presa de ieri, de azi şi nu de puţine ori am avut ocazia să văd munca siteurilor străine furată, tradusă şi publicată ca realizare proprie de către agenţiile româneşti. Toţi ştim fenomenul, îl vedem zilnic şi poate că deja ne-am săturat de el. Ceea ce înseamnă că presa era pe moarte şi pierdută într-un online în care blogosfera câştiga din ce în ce mai mult teren.

În mare, acesta este şi motivul pentru care a apărut Digi24. Iar astăzi au demonstrat din nou că sunt dispuşi să respecte munca altora atunci când folosesc o informaţie pusă la dispoziţie de alte siteuri şi să o ofere aşa cum se cuvine. De aici.

digi24 exemplu

Acesta-i încă un motiv pentru care Digi24 merită să fie numit principalul site de ştiri din România.

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

 1. Cristian Florea

  Chiar în primul paragraf din articolul de pe Digi24 sunt câteva greşeli de scriere. Prefer să consider Mediafax primul site de ştiri. Mai dă şi rateuri, dar de cele mai multe ori sunt primii care anunţă ceva. Şi mai e Ziarul Financiar de luat în seamă. Iar reportervirtual.ro face o treabă excelentă.

 2. Ciprian blogger

  @Cristian Florea, eu le urmăresc pe toate cele menţionate de tine. Doar că rar am văzut ca Mediafax să citeze o sursă ca Business Insider sau alte asemenea. Despre asta era vorba în articol şi nu despre cele două greşeli din primul paragraf; pe care putem să le punem pe seama neatenţiei, de altfel.

  1. Intuneric

   Eu nu le-as pune pe seama neatentiei, ci in seama unui reporter cu slabe valente de traducator.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.