Printarea fotografiilor de pe instagram

scris de | luni, 18 martie 2013, 11:22 | 1 comentariu

Siteul de socializare Instagram a devenit deja un trend în rândul utilizatorilor de smartphone.

Se adaugă la fiecare secundă câte 8500 de likeuri şi 1000 de comentarii. Se fac campanii de succes, numărul utilizatorilor creşte pe zi ce trece, iar aplicaţia de Android are în jur de 75.000.000 de instalări. Zilnic se uploadează peste 40 de milioane de fotografii. Din aceste puncte de vedere, twitter-ul a rămas cu mult în urmă, iar mai toate companiile lansează campanii pe facebook şi instagram.

Însă mai presus de toate aceste statistici plictisitoare, se află simplitatea folosirii siteului de socializare. E mult mai ok să fotografiezi ceva şi să distribui prin intermediul instagramului pe toate celelalte reţele sociale, decât să scrii pe fiecare în parte. Să nu mai vorbim de faptul că filtrele disponibile îi fac pe mulţi să creadă că au talent la fotografie (chestie de marketing, bineînţeles).

Aşadar, printarea imaginilor de pe instagram. Cum se face?

Siteul Statigram pune la dispoziţia utilizatorilor de Instagram 7 variante de printare a fotografiilor realizate şi distribuite. Adică poţi să customizezi o carcasă de iPhone, face magneţi de frigider, calendare. stickere, perne, albume foto şi postere.

Carcasa de iphone costă 40 dolari
Magneţii de frigider costă 15 dolari pentru 9 bucăţi
Calendarele costă 20 de dolari
Stickerele costă 12 dolari (pachete de 24 sau 48 imagini)
Perna costă 68 dolari
Albumul foto costă 30 dolari
Posterele costă între 25 şi 35 dolari

Toate cu transport gratuit. Aşa arată! Momentan nu am decât 14 fotografii uploadate pe instagram, însă când voi avea cel puţin 50, îmi voi comanda o pernă sau un album foto!

print_stickers print_album print_calendar print_iphone print_magnets print_pillows print_poster

Există 1 comentariu publicat la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.