Poveștile nespuse trebuie … descoperite

scris de | marți, 19 iunie 2012, 10:33 | 14 comentarii

Spuneam acum vreo doi ani, pe vechiul blog, astăzi pierdut în negura internetului, faptul că, într-o bună zi, şi România va difuză reclame de calitate. Iată că, după tot timpul trecut, afirmaţia mi-a fost confirmată de către cei de la Cosmote! Ultima lor reclamă este chiar foarte bine realizată. Emoţia pe care ţi-o crează, suspansul şi delicateţea situaţiei te fac, cu siguranţă, să spui că este unul dintre cele mai reuşite spoturi publicitare din acest an. Părerea mea, cel puţin!

PS: Preferata-mi rămâne, în continuare, reclama celor de la Vodafone, „Împreună suntem mai puternici”! Ambele transmit, însă, mesaje profunde! De admirat, zic! :)

Există 14 comentarii publicate la acest articol:

 1. George baiatu

  Vodafone-ul chiar se implica. Pe langa faptul ca dau donatii la scoli si scoli pt copii cu deficiente. Au o divizie Fundatia Vodafone care se implica activ si contruiesc chiar si case pentru cei care nu au unde locui. Daca ar face toate firmele din Romania asa ceva !!! am schimba tara…

  1. Ciprian Pardău blogger

   Tocmai de asta ii respect pentru ceea ce au reusit sa faca pana in prezent si pentru ceea ce planuiesc sa realizeze pe viitor!

  1. Ciprian Pardău blogger

   La potrivire ai perfecta dreptate! Insa mesajul, trebuie sa recunosti, se potriveste povestii! Totul a tinut de un PR foarte bun! Cred..

  1. Ciprian Pardău blogger

   Reclamele de la Dorna le stiu pe de-a rostul acum!
   Banuiesc ca stii faptul ca acea apa minerala se imbuteliaza la doar trei kilometri de casa mea, nu?

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.