Fără Euro, Olimpiadă și campionat mondial

scris de | miercuri, 13 iunie 2012, 10:53 | 5 comentarii

După ce TVR a acordat, total inutil şi fără sens, jumătate din drepturile de televizare a Euro 2012 celor de la Dolce, pentru ca cei interesaţi să vizioneze meciurile să fie nevoiţi să plătească un abonament, când pe TVR se puteau uita gratis, că doar televiziunea română este plătită din taxa de radio şi tv, acum, cu toţii suntem anunţaţi cum că drepturile de televizare a campionatului mondial vor fi şi ele împărţite între Dolce şi TVR.

Vândute pe mărunţiş, jumătate din meciuri vom fi nevoiţi să le vedem pe Dolce; iar cum nu mulţi avem canalul pe antene, vom încerca să le vedem pe internet; însă, normal, vom fi nevoiţi să plătim 4 euro, iar asta doar ca să pornească programul. Hell yeah!

Vis-a-vis de subiectul Olimpiada nu sunt prea multe de spus! Şi aceasta a fost închiriată pe jumătate Dolce-iştilor. Din câte am aflat, pe TVR vom viziona doar interesantele probe de maraton, ciclism şi şah. Restul va fi pe Dolce, contracost! Dacă e să scoatem din ecuaţie ciclismul, profitul TVR va fi egal cu zero. Toţi banii vor ajunge la Vlad Enăchescu, normal.

Bine, România!

Există 5 comentarii publicate la acest articol:

    1. Ciprian Pardău blogger

      Tot ce am gasit eu pe internet pentru a viziona Dolce, cerea o taxa de pornire a programului :( Multumesc pentru informatie!

    1. Ciprian Pardău blogger

      Asta cam asa este! Nu ai ce face decat sa injuri si sa treci peste! Oricum, oricat de mult imi doresc sa vad anumite meciuri si cateva probe de la Jocurile Olimpice, nu voi muta nicidecum canalul pe Dolce; asta doar pentru ca nu imi convine!

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!