Petru a câștigat MasterChef-ul. Blat cumva?

scris de | joi, 7 iunie 2012, 03:04 | 8 comentarii

Dacă mai ţin eu bine minte, legat de faptul că va câştiga acest Petru, nu se spusese cândva, pe undeva, că el va ieşi cu banii în buzunar din concurs? Nu încerc să descopăr motive căci ar fi banal la valoarea emisiunii din punctul de vedere al audienţei. Însă, oare să mă risc şi să întreb dacă nu cumva a fost blat? Coincidenţa jocului de cuvinte…

În afara acestui aspect, din ce am citit în presa online, finala a fost la mare înălţime; nu am văzut emisiunea, aşa că nu îmi dau prea tare cu părerea; însă, totuşi, pricepuşi faptul că farfuria lui Petru arătase ca la carte înaintea verdictului.

Nu mă fascinează culinărescul, însă îmi pare rău de Sisokko totuşi…

Există 8 comentarii publicate la acest articol:

 1. vienela

  Eu am vazut nu doar emisiunea de aseara, ci si altele si eram convinsa ca va castiga Petru, pentru ca este foarte ambitios si chiar se descurca mai bine decat ceilalti concurenti. Sfatul meu este sa-ti arunci un ochi pe filmulet ca sa iti dai seama ca nu a fost blat.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Am pus intrebarea cu blatul doar din simplul motiv al coincidentei jocului de cuvinte; blatul face parte din gastronomie, asa ca ma gandeam ca multi or sa priceapa! :d

 2. alterego9221

  Si mie-mi pare rau de Sissoko. L-as fi vazut in finala….oricum, Petru, alaturi de Mimi sau Bogdan, pentru parcursul lor, meritau sa fie in finala si fiecare merita sa o si castige.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Nu stiu sa raspund la toate afirmatiile tale caci n-am vizionat finala, insa imi pare sincer rau de SS ;)

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.