Perseverenţă #1

scris de | miercuri, 7 august 2013, 06:49 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Azi se împlinesc fix două săptămâni de când mi-am propus un exerciţiu simplu, ce ţine mai mult de motivare şi de obişnuire cu un anumit program de muncă: să scriu cel puţin un articol pe zi şi să îmi desfăşor activitatea sistematic.

Dimineaţa verific adresele de email, feedly şi pregătesc articolele ce urmează a fi postate pe parcursul zilei, la amiază mai dau un ochi peste feeduri şi salvez pentru mai târziu articolele care mă interesează, iar seara pregătesc măcar un articol pentru dimineaţa ce urmează.

Prima parte, cu scrisul zilnic, a funcţionat mai bine decât m-am aşteptat. Nu am reuşit să scriu decât în zilele în care băieţii de la Romtelecom s-au gândit că ar fi amuzant să mă lase fără conexiune la internet. Am avut multe zile bune, în care am scris şi câte 4 articole, iar traficul a crescut considerabil.

Referitor la partea a doua, lucrurile au mers ca unse; am reuşit să îmi organizez mai bine activităţile, am mai eliminat din navigarea random pe internet şi am făcut cumva şi-am reuşit să nu mai las articole necitite în feedly de pe o zi pe alta.

Concluzie la articol nu am. Nu am dorit decât să schiţez o reuşită personală.

* titlul are #1 deoarece intenţionez să mai revin pe parcurs cu un fel de live blogging al exerciţiului.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!