Parfumul unei cafele de dimineață

scris de | sâmbătă, 21 ianuarie 2012, 10:30 | 14 comentarii

Recunosc, nu obişnuiesc să beau cafea dimineaţa, când mă trezesc; am alte obiceiuri, precum verificatul imboxului pe email sau cititul ultimelor articole de pe blogurile preferate, însă imaginile cu acel fum fin izbucnind din spuma cafelei este, cu adevărat, superb!!! Să nu mai vorbesc despre cum este ilustrat în cărţile poştale următoare:

De asemenea, vă voi ruga, ca după ce veţi vizualiza ilustratele, să îmi spuneţi: când aţi băut ultima cafea şi ce făceaţi în acel timp?

Parfumurile copilariei au pornit de la Mirela, ajungând într-un final la: LunaPatrată, Carmen, Rokssana, Călin, Lili, Teo, Karma, Max Peter, Lolita, Doru

Există 14 comentarii publicate la acest articol:

 1. Teo Negura

  Salutare, eu raman clar, ca preferinta vizuala, la prima ilustrata. Ultima cafea am baut-o ieri in Cluj, intr-un fel de bar frumos, unde au wireless, asta e conditie esentiala pentru mine, vinerea :)) Dar si cafeaua e foarte buna acolo…
  Bine te-am gasit!

 2. CARMEN

  Interesanta seria ilustratelor alese pentru tema Povestii parfumate! (am trecut si eu linkul spre tine) Privind al doilea poster, am sa raspund: „Yes, thank you, I would like a cup of coffee.” :)
  PS: astazi de dimineata, am savurat prima cafeluta, în fata laptopului ;) Sa ai un weekend minunat!

 3. Mirela P.

  Bună ziua, Ciprian!
  Îmi plac foarte mult imaginile, sunt desprinse din epoci trecute, au și farmecul ilustrațiilor și poartă, alături de parfumul cafelei, un parfum al cărților poștale de demult, care te poartă fie prin Parisul acelei La belle epoque, fie prin amintirile afișelor din Art Nouveau! Felicitări!
  Ultima cafea am băut-o acum un sfert de oră. Fiind o aniversare azi, am alăturat parfumului cafelei un tort de ciocolată, iar de gândit, m-am gândit să fie mereu armonie și iubire, reușite și sănătate! Lucruri pe care ți le doresc și ție! :)

 4. innerspacejournal

  Eu am băut-o pe ultima acum câteva luni. De obicei o beam acasă, în linişte, cu mult lapte. Nu o regret căci am înlocuit-o cu ceai.
  Şi da, am observat că cei din generaţia ta beau întâi ,,cafeaua” din calculator. Cunosc pe unii care cred că s-ar simţi bine dacă s-ar trezi cu monitorul în faţă din momentul când deschid ochii…

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!