Om cu suflet mare, tabletă cu suflet mare

scris de | joi, 21 februarie 2013, 22:54 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Se spune că undeva în negura blogosferei româneşti există o persoană simpatică. Atât de veselă şi atât de binedispusă în orice moment al zilei, încât îi place să facă lucruri folositoare şi să ajute ori de câte ori are posibilitatea. Legenda spune că într-o zi, după ce şi-a băut cafeaua de dimineaţă, a hotărât să se despartă de tableta lui, pe numele ei Samsung, însă nu oricum, ci într-un mod care să ajute cu adevărat pe cineva.

A stat el ce a stat şi-a găsit soluţia. A ales să îşi vândă tableta printr-o licitaţie, organizată cu ajutorul celor de la Blogal Initiative, iar banii strânşi să-i doneze Isabelei.

Blogosfera s-a întrecut pe sine atunci când a venit vorba de implicare. O mulţime de bloggeri au promis, căci acesta este termenul, ca atunci când licitaţia se încheie, iar câştigătorul plăteşte respectiva sumă, ei să scrie despre blogul sau siteul persoanei care a făcut o faptă atât de frumoasă. Văzând că totul merge chiar mai bine decât se preconiza, rotiţele au început să se învârtă, iar campania să prindă un contur din ce în ce mai accentuat.

În momentul în care s-a spus stop licitaţiei, nu mai puţin de 1700 de lei au fost ca şi daţi în schimbul tabletei. Bogdan este umanul care a făcut un gest extraordinar, ajutând-o pe Isabel. Nu pot spune nimic mai mult decât că îl respect pentru gest şi pentru perseverenţa de care a dat dovadă.

De asemenea, felicitările ajung şi la Cabral, căci fără el, nimic din ce am povestit mai sus nu ar fi avut loc. Povestea va rămâne, cred eu, mult timp în minţile bloggerilor şi va ajunge cu siguranţă să fie dată ca un exemplu de aşa da oricând este nevoie.

Tot ce ne mai putem dori acum este ca micuţa Isabel să se facă bine şi să aducă zâmbete largi pe chipurile părinţilor ei, aşa cum reuşeşte şi fratele meu (face 2 ani pe 4 martie) în fiecare zi.