Oh, popor atotcunoscător

scris de | joi, 5 septembrie 2013, 12:17 | 9 comentarii

Președintele vrea referendum. Ponta vrea referendum. Acum si Oprescu vrea referendum. Dacă lucrurile stau așa, şi eu vreau. Am câteva dileme în minte fără de care nu mi-aş putea continua activitatea. Ia să pună poporul mâna şi să răspundă frumos cu da sau nu la câteva probleme existenţiale:

1. Designul noii Dacia Duster
2. Muzica Antoniei
3. Game of Thrones
4. Ceasul inteligent Samsung
5. Autostrada Sibiu – Pitești
6. Filmul „După dealuri”
7. Emisiunea lui Măruţă
8. Articolul acesta

Pentru ca poporul e atotcunoscător!

disappointed-Mel

Există 9 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Exact ce spuneam. Nu prin referendumuri se iau deciziile; durează mult până se organizează, până se numără voturile şi alte chestii. De atunci, puteau angaja 50 de boschetari, le dădea echipament şi îi trimitea la prins câini.

  2. IOANA A

   Ne tot dăm cu părere, dar nu 50 de boschetari se face treabă. Sau mai bine zis cu 50 de boschetari se face treabă românească atâta timp cât nu-i califică nimeni. Pentru ca rezultatele să fie reale și pe termen lung e nevoie de personal specializat, nu de Nea Gică de la parter care singura lui ocupație a fost a agent de pază, iar acuma e șomer și le știe pe toate.
   În stilul asta să tot facem treabă!

  3. Ciprian blogger

   Era o ironie, Ioana. De ce să ne obosim cu referendumuri pe orice aberaţie, când ştim deja răspunsul? De atunci prindeau 1000 de câini şi îi băgau în adăposturi.

  4. IOANA A

   Ori nu ești consecvent în idei, ori ironia și sarcasmul tau sunt prea puțin evidente. Eu zis sa fi mai clar pe viitor în idei/postări. Ironic sau nu, nu contează. E doar un sfat :)

 1. Oktavist

  Tare îmi place cum încă se face referendum,deși există o lege clară în acest aspect.Ce se întâplă dacă,prin absurd,poporul e contra eutanasiere dar legea e pro?Se modifică acest aspect și de fiecare dată când se găsește un maidanez se face referendum?

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!