O întâmplare mai puţin plăcută la hotelul Aldi din Gura Humorului

scris de | joi, 31 octombrie 2013, 19:50 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Nu mulţi au auzit povestea aceasta şi nici nu reprezintă cel mai arzător lucru despre care mi-aş dori să povestesc, dar totuşi o spun. Pentru că e de datoria mea de blogger ca atunci când am parte de un lucru negativ într-un hotel în care sunt cazat, să-l spun; să arăt cum e acel hotel pe bune.

În weekend-ul ce tocmai a trecut am fost prezent ca blogger la Festivalul Toamnă la Voroneţ, în Gura Humorului. Ca urmare, m-am cazat alături de ceilalţi 5 bloggeri la hotelul Aldi, aflat la vreo 4 km distanţă de oraş. Peisajul frumos, linişte, curăţenie, aspect ca de 3 stele.

Eu am ajuns la recepţie undeva pe la ora 22, după o călătorie de 2 ore cu trenul şi un drum de 10 minute cu taxiul de la gară la hotel; fapt pentru care personalul nu era în cea mai bună stare. Asta e de luat în considerare şi de ţinut minte. Mi-am luat cheia, am semnat de primire şi toate cele şi am urcat în cameră. În timp ce despachetam şi aşezam laptopul pe noptieră, să încep să scriu, pe hol se auzea un bărbat vorbind la telefon în engleză. Nu aveam nici o problemă, eram oarecum fresh şi nu mă deranja zgomotul relativ mic.

Trec câteva minute, după care aud o discuţie interesantă. Din ce îmi mai aduc minte, dau cu citate:

– Intră odată în cameră!!!
– Why are you touching me?
– Termină cu engleza ta şi intră în cameră, n-auzi?
– Why are you touching me?
– Intră, bă, în cameră! Deranjezi lumea!

Intră respectivul în cameră, iar tipul de la recepţie pleacă. Mai aştept două minute, după care ies şi eu pe hol să văd ce s-a întâmplat. Când să deschid uşa, dau nas în nas cu străinul de adineauri, cazat în camera de vis-a-vis. Aparent, avea o problemă cu conexiunea wi-fi a hotelului pe iphone şi căuta ajutor. Cum internetul nu trecea niciodată de o liniuţă, n-am prea avut cu ce să-l ajut, dar în schimb l-am întrebat ce se întâmplase cu câteva minute în urmă.

Din ce mi-a spus, venise din Italia pentru o nuntă a unui prieten de-al său, care urma să se ţină în restaurantul hotelului. Cum nu de mult ajunsese şi el, îşi sunase soţia să-i spună că-i bine şi că nu are de ce să se îngrijoreze, iar cum în cameră nu prea avea semnal la telefon, a ieşit pe hol cu gândul că are mai mult noroc; şi-a avut. După ce vorbeşte puţin, apare tipul de la recepţie şi încearcă să-l bage în cameră pe motiv că deranjează restul cazaţilor. Cum străinul refuzase, începuse cearta şi s-a ajuns la schimbul de replici de mai sus.

Şi ne mai întrebăm de ce ne văd străinii aşa cum ne văd?

planeta

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.