O altă perspectivă asupra meciurilor României

scris de | miercuri, 11 septembrie 2013, 00:58 | 6 comentarii

Trecând peste victoria superbă cu 3 la 0 în faţa naţionalei Ungariei de acum patru zile şi uitând de înfrângerea cu 0 la 2 din această seara cu reprezentanta Turciei, meci care ne-a trimis pe locul 4 în grupa D, la egalitate de puncte cu Turcia şi la un punct în spatele ungurilor, vreau să pun o întrebare serioasă.

De ce trimit televiziunile şi presa sportivă reporteriţe la meciuri? Eu m-am pus în faţa televizorului cu 40 minute înainte de meci pentru a urmări câteva interviuri şi păreri de studio bune, de pe urma cărora să-mi fac o idee despre ce s-ar putea întâmpla. Dar unde mai este profesionalismul atunci când GSP trimite o blondă să îl întrebe pe Gică Popescu care va fi scorul şi la ce se aşteaptă de la Tănase?

După România – Ungaria, schimbând programele fără rost, am dat peste emisiunea lui Rareş Bogdan, Jocuri de putere, de pe Realitatea. Nici acum nu-mi vine să cred că am stat 2 ore privind o emisiunea produsă de Realitatea. Dar e normal; au trimis doar reporteri care mie mi s-au părut buni, au avut reacţii din partea suporterilor şi păreri din partea unor invitaţi în studio.

Dar de ce să trimiţi femei să discute despre meciurile de fotbal?

 

Există 6 comentarii publicate la acest articol:

 1. Daniela

  De ce să nu o trimiţi dacă e fata sau nepoata nu ştiu cui şi trebuie să ia un interviu să nu zică că nu a făcut nimic. Evident că mai profesionişti sunt bărbaţii, dar probabil nu au avut pe cine să trimită în acele momente şi în plus, cred că au mizat că poate scoate informaţii mai precise de la cei intervievaţi. :))

 2. Razvan Ianculescu

  Femeile „arata bine”. Atat.
  Nu ai observat ca majoritatea sunt blonde, au ochii albastri si arata ca niste fotomodele.
  Nu, nu conteaza ca ele habar nu au cati jucatori are o echipa de fotbal. E trist, dar asa se intampla.

 3. Yamasha

  Unele sunt documentate, vezi pe cea de la sport.ro sau pe cea de la tvr, mica de statura…altele…pentru imagine si… relatari. Un prim criteriu in tv este sa dai bine pe sticla…

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!