Review: acumulator extern Momax iPower S2

scris de | joi, 11 aprilie 2013, 14:13 | 7 comentarii

Am comandat acumulatorul extern Momax iPower S2 de pe DX pe 6 martie 2013 şi a ajuns pe 2 aprilie 2013, chiar dacă pe site se preciza că o astfel de comandă ajunge în cel mult două săptămâni. N-am luat prea în serios timpul de expediere, că oricum nu era un colet urgent.

Ceea ce vedeţi în imaginile de mai jos este un acumulator extern Momax iPower S2, cu o putere de 5600 mAh, universal. Vine cu două cabluri microUSB – USB (unul de 14, altul de 90 centimetri), două manuale de utilizare unul în chineză şi unul în engleză, şi o husă neagră.

A costat 37.80 dolari (acum văd că e 35.50 dolari la reducere 6%), adică 127 de lei la cursul zilei de azi, cu 143 de lei mai ieftin decât pe eMAG. Dacă îl luaţi de pe DX, aveți parte de transport gratuit cu avionul până la sediul Poştei Române din judeţul în care este trecută adresa de destinație, iar taxele de vamă şi depozitare de la poştă nu costă nimic. Trebuie doar să te prezinți cu buletinul şi să fii de faţă când se desface coletul, să nu cumva să aveţi droguri în el. Sau altceva.

Așadar, review pentru acumulatorul extern Momax iPower S2:

Performanţă: un iPhone 3GS poate fi încărcat complet de patru ori. Durează cam o oră şi 20 de minute pentru 3GS şi aproximativ o oră şi 40 de minute pentru un 4S. Acumulatorul extern se încarcă complet în circa trei ore și jumătate.

Design: este plăcut la atingere, finuţ şi fără colţuri care să deterioreze rucsacul (în caz de). Cele 132 de grame mi s-au părut totuşi puţin cam grele, asta atunci când îl pun în buzunar, iar dimensiunile relativ mici (86 x 42.5 x 26.5 mm) un pic incomode.

Aspect: design-ul de diamant dă un aspect plăcut. Are două culori principale, se poate vedea în fotografii, iar beculețele care îți arată câtă energie mai are stocată arată chiar mai bine decât mă așteptam. Noaptea, când țin ceva la încărcat, lumina e destul de puternică, așa că întorc acumulatorul pe partea cealaltă.

Rezistență: l-am scăpat de câteva ori din mână, de câteva ori pe parchet și o dată pe scările de la intrare, care sunt din beton, și nu a pățit nimic. Liniile de îmbinare au rămas aceleași, iar nicio bucată din el nu a sărit. Doar câteva zgârieturi.

Comoditate: cel mai des l-am folosit în timpul orelor de la liceu. Conectam telefonul şi le lăsam în bancă. Cablul legat ajută mult şi ocupă puţin spaţiu. Al doilea caz în care am folosit acumulatorul a fost în autobuz, când ţineam neapărat să văd ce se mai întâmplă pe Instagram şi aveam doar 15% baterie. A fost la fel de mulțumitor. Acumulatorul l-am pus în buzunarul de la rucsac, iar cablul de conectare nu a deranjat deloc.

Momax iPower S2, Momax, acumulator extern, acumulator, baterie externă, baterie, DX

Momax iPower S2, Momax, acumulator extern, acumulator, baterie externă, baterie, DX

Momax iPower S2, Momax, acumulator extern, acumulator, baterie externă, baterie, DX

Momax iPower S2, Momax, acumulator extern, acumulator, baterie externă, baterie, DX

Există 7 comentarii publicate la acest articol:

  1. Haotik

    Cred ca imi iau si eu unul, am unul de la Oyama de 4000 mAh si m-ar tenta unul de 9000 mAh ca am vazut ca exista si la asemenea capacitate.

    Am avut si solar dar nu mi s-a parut mare scofala panoul dupa el tot prin usb ajungeai sa faci incarcarea la final.

  2. Pingback: Problemă: iPhone-ul se închide din senin la 70% baterie

  3. Pingback: 4 lucruri de care ai nevoie când călătoreşti cu trenul

  4. Pingback: Reduceri de până la -70%, prin campania Stock Busters de la eMag | pardauro blog

  5. Pingback: Reduceri de până la 70%, la eMag, prin campania Stock Busters! | Monitorul de Dorna

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.