Review: acumulator extern Momax iPower S2

scris de | joi, 11 aprilie 2013, 14:13 | 7 comentarii

Am comandat acumulatorul extern de pe dx.com pe 6 martie şi a ajuns pe 2 aprilie, chiar dacă pe site se preciza că o astfel de comandă ajunge în cel mult două săptămâni. N-am luat prea în serios timpul de expediere, că oricum nu era un colet urgent.

Ceea ce vedeţi în imaginile de mai jos este un acumulator extern Momax iPower S2, cu o putere de 5600 mAh, universal. Vine cu 2 cabluri microUSB – USB (unul de 14, altul de 90 centimetri), 2 manuale de utilizare (unul în chineză şi unul în engleză) şi o husă neagră.

A costat 37.80 dolari (acum văd că e 35.50 dolari la reducere 6%), adică 127 lei la cursul zilei de azi, cu 143 lei mai ieftin decât pe eMag (aici). Dacă îl luaţi de pe dx.com, aveţi parte de transport cu avionul gratuit până la sediul poştei române din judeţul de care aparţineţi, iar taxele de vamă şi depozitare ale poştei nu costă nimic. Trebuie doar să vă prezentaţi cu buletinul la poştă şi să fiţi de faţă când se desface coletul, să nu cumva să aveţi droguri în el. Sau ceva…

Performanţă: un iPhone 3GS poate fi încărcat complet de 4 ori. Durează cam o oră şi 20 de minute pentru 3GS şi aproximativ o oră şi 40 de minute pentru un 4S. Acumulatorul extern se încarcă complet în circa 3 ore jumătate. Spun circa deoarece până în momentul de faţă l-am încărcat o singură dată, şi atunci doar 3 din cele 4 liniuţe.

Design: Este plăcut la atingere, finuţ şi fără colţuri care să deterioreze rucsacul (în caz de). Cele 132 de grame mi s-au părut totuşi puţin cam grele, asta atunci când îl pun în buzunar, iar dimensiunile relativ mici (86 x 42.5 x 26.5 mm) un pic incomode.

Aspect: Design-ul de diamant dă un aspect plăcut. Are două culori principale, se poate vedea în fotografii, iar beculețele care îți arată câtă energie mai are stocată arată chiar mai bine decât mă așteptam. Noaptea, când țin ceva la încărcat, lumina e destul de puternică, așa că întorc acumulatorul pe partea cealaltă.

Rezistență: L-am scăpat de câteva ori din mână, de câteva ori pe parchet și o dată pe scările de la intrare (de beton) și nu a pățit nimic. Liniile de îmbinare au rămas aceleași, iar nici o bucată din el nu a sărit. Doar zgârieturile cu care s-a ales.

Comoditate: cel mai des l-am folosit în cursurilor, conectam telefonul şi le lăsam în bancă. Cablul legat ajută mult şi ocupă puţin spaţiu. Al doilea caz în care am folosit acumulatorul a fost în autobuz, când ţineam neapărat să văd ce se mai întâmplă pe instagram şi aveam doar 15% baterie. A fost la fel de ok. Acumulatorul l-am pus în buzunar, iar cablul de conectare nu a deranjat deloc.

Există 7 comentarii publicate la acest articol:

  1. Haotik

    Cred ca imi iau si eu unul, am unul de la Oyama de 4000 mAh si m-ar tenta unul de 9000 mAh ca am vazut ca exista si la asemenea capacitate.

    Am avut si solar dar nu mi s-a parut mare scofala panoul dupa el tot prin usb ajungeai sa faci incarcarea la final.

  2. Pingback: Problemă: iPhone-ul se închide din senin la 70% baterie

  3. Pingback: 4 lucruri de care ai nevoie când călătoreşti cu trenul

  4. Pingback: Reduceri de până la -70%, prin campania Stock Busters de la eMag | pardauro blog

  5. Pingback: Reduceri de până la 70%, la eMag, prin campania Stock Busters! | Monitorul de Dorna

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!