Miercurea fără cuvinte – Peisaj de iarnă

scris de | miercuri, 15 februarie 2012, 07:41 | 31 comentarii

Bună dimineaţa, dragii mei şi bine v-am regăsit într-o nouă miercure învelită în plapuma albă a unei luni de februarie. În acest moment, în Ţara Dornelor, se dârdâie la nu mai puţin de -14 grade Celsius; acest impediment oferă, însă şi un real avantaj celor pasionaţi de ceea ce se numeşte artă fotografică. Aşadar, mai jos vă prezint în „exclusivitate” unul dintre cele mai reuşite peisaje montane ale anului 2012:

Există 31 comentarii publicate la acest articol:

 1. silvius210

  Trebuia sa mentionezi :
  „… montane ale anului 2012 de pana acum”
  Ca maine poimaine vine vara si inpreuna cu ea si eu ;))
  Felicitari extraordinar peisaj as spune ca vreau si eu dar si aici la Bucuresti este destula,cat sa ne ajunga tot restul verii care urmeaza.

 2. Mirela

  Frumos peisaj, reusita fotografie!

  Doua vorbe despre Povestea parfumata, in caz ca ai timp si chef sa scrii!
  Povestea parfumata continua cu tema Parfumul unui poem. Se publica de vineri seara pana sambata seara.
  Peste doua saptamani vom aniversa Un an de poveste parfumata, asa ca in sambata din 25 februarie vom posta Parfumul povestii parfumate, in care fiecare e rugat sa exprime cam ce ii spune si ce inseamna pentru el aceasta zi a povestii noastre. Iti multumesc si te astept! Ultimele trei editii au marcat recorduri de participare : pana la 21 povesti interesante la una din teme, toate pline de farmec. Am si o surpriza la aniversare, dar o sa va spun atunci despre ce e vorba. O zi incantatoare!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.