Mi-am luat licență pentru Youda Sushi Chef

scris de | joi, 28 iunie 2012, 20:38 | 13 comentarii

Cred că ştiţi cum e să călătoreşti cu trenul fără bilet; nu eşti sigur pe nimic, stai stresat, te uiţi mereu pe coridor după naş, etc., însă, atunci când ai plătit pentru călătorie şi ai dovadă bucata de hârtie în mână, în sfârşit, poţi să stai liniştit, să admiri peisajul şi să vorbeşti cu prietena la telefon! Relaxare, ce să mai!!

Vedeţi voi, acel bilet este licenţa voastră de călătorie. Ea va asigură siguranţa şi de ce nu, plăcerea! Cam aşa se întâmplă şi în mediul electronic; dacă cumperi licenţă (varianta full) pentru un program, o aplicaţie sau un joc, ai parte de all inclusive! Nu ai limitări, nu ai ferestre de publicitate aruncate ici colo şi, bineînţeles, nu ai nevoie de coduri pentru a debloca nu ştiu ce funcţie!

Ei bine, după ce am jucat Youda Sushi Chef online, preţ de nivelul unu (varianta trial), am dat de acea fereastră, urâtă ce-i drept, care te anunţă faptul că până acolo ai voie! Să îmi fugă ochii din orbite, nu alta! Hell yeah! De nervi, începusem să caut varianta full tot online, să pot continua aventura! (joc chinezesc de îndemânare!) Nu am găsit-o aşa că … am cumpărat-o. A fost doar 9,99 euro; plata prin Paypal. Vorba lui Badea, superb sau ce?

Iar pentru haterii mei „dragi” am ataşat şi dovezile:

Există 13 comentarii publicate la acest articol:

 1. Corina

  Degeaba ai sters localitatea, pentru ca e identificabila prin codul postal.
  Mi-a placut observatia; „salvati fisierul intr-un loc unde il puteti gasi usor”.

  1. Corina

   Nu camatarii; poate doar amatori sa-ti fure jocul cu licenta cu tot.
   Am citat-o mai sus: „salvati fisierul undeva unde il puteti gasi usor”. N-ai citit ce scria mai jos? Se vede ca n-ai incheiat vreun contract cu vreun furnizor, sa fii nevoit sa citesti un roman de vreo 10-15 pagini. Tardiv, fireste.

  2. Ciprian Pardău blogger

   Te referi la notele de subsol ale acelui contract! Credeam ca spui de articol; cautam acul in carul cu fan!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Ce inseamna P?
   Articolul nu contine plasare de produse; chiar am platit 10 euro pentru versiunea full a jocului. Articole platite scriu doar atunci cand pretul ma multumeste!

   Pana acum am primit in jur de 30 de cereri de astfel de articole, insa intotdeauna pretul nu urca mai mult de 20 lei! Ceea ce e putin, avand in vedere numarul de cuvinte cerut si produsul pe care trebuia sa-l descriu!

   Deci nu; e doar un alt articol normal! :)

  2. Șoseta

   Și care ar fi un preț mulțumitor și după ce parametri îl calculezi? Nu-mi sunt cunoscute astfel de proceduri. Am vorbit cu P și a zis că nu vrea să-și dea arama pe față. Îmi zici?

  3. Șoseta

   Îți povestesc într-o dată viitoare și poate ți-l și desenăm. Ne va face plăcere. Sper că și lui, că nu-i chiar așa de serios ca tine.

  4. Ciprian Pardău blogger

   P-ul acela ma duce cu gandul la tot felul de lucruri! Detaliile pe care mi le-ai cerut ti le pot spune oricand; pe mine nu ma afecteaza cu nimic daca le cunosti! Eram doar curios de la ce vine P sau cine e…

  5. Șoseta

   păi ia spune la ce te duce cu gândul pentru că poate te duce chiar către ce trebuie și atunci nu mai este nevoie să îți povestesc despre. detaliază-mi ce te-am rugat doar dacă nu ai altceva mai bun de făcut. eventual într-un articol despre talciocul articolelor plătite.

  6. Ciprian Pardău blogger

   Nu am timp sa ma joc de-a ghicitul chiar acum; lucrez la harta traseului pe care il voi parcurge maine cu bicicleta! Ma asteapta nu mai putin de 140 de kilometri de parcurs maine, de dimineata!

   Despre articolele platite voi scrie in curandl chiar vroiam sa o fac! Mai ales ca aveam si ce comenta pe langa subiect!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.