Lucruri româneşti cu care ne mândrim #1

scris de | duminică, 10 noiembrie 2013, 22:40 | 6 comentarii

La cât de bine e văzută ţara noastră în momentul de faţă şi la ce păreri au unii români despre ea, zic că era necesar ca cineva să vină şi să le-o bage pe gât pe asta cu lucrurile româneşti cu care ar trebui să ne mândrim. Or fi două, or fi zece per articol, asta nu ştiu! Dar trăim şi-aflăm.

Trupa Robin and the Backstabbers
Am aflat de ei dintr-un mesaj distribuit pe twitter, iar în ultimele zile am ascultat tot ce am găsit de la ei. N-au decât 3 ani de când au apărut şi n-au lansat decât un album, dar îşi compun singuri melodiile. Mai jos, doar un exemplu.

Drumul 175B Pojorâta-Rarău
16 km de asfalt perfect prin munţi, cu multe pante de 10% şi curbe criminale. Infrastructură refăcută de la zero, locuri de parcare la marginea drumului şi popasuri numeroase. Am fost săptămâna trecută şi am coborât pe cursieră, am filmat cu un GoPro Hero 2 şi am tras câteva cadre cu un DSL-R. Mâine urmează un articol detaliat despre traseu.

drum rarau

Există 6 comentarii publicate la acest articol:

  1. Leilana

    Ca sa fiu sincera, eu as fi scris altceva de Robin and the Backstabbers, nu ca isi compun singuri melodiile… Mno, poate in peisajul nostru muzical in care doar Innele sunt promovate, faptul ca ei isi scriu singuri cantecele e ceva nemaipomenit, dar in asa-numita „zona underground” e pur si simplu ceva normal. Toate formatiile romanesti de alternative si de indie isi scriu singure cantecele, dar nu-s multe (din pacate!) la care sa se faca coada in fata clubului in seara lansarii albumului in Bucuresti. :) Dar oricum, e de apreciat ca zici de ei.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.