Lucrări de modernizare pe DN18 Iacobeni-Cârlibaba

scris de | duminică, 18 august 2013, 01:53 | 5 comentarii

Lucrările de modernizare pe drumul naţional 18 Iacobeni-Cârlibaba, care face legătura cu judeţul Maramureş, vor începe în cursul anului viitor, deşi investiţia ar fi trebuit finalizată la sfârşitul lunii august 2013. Prezent ieri la Suceava, premierul României, Victor Ponta, a declarat că ştie despre proiectul de modernizare a acestui drum, dar şi faptul că lucrările nu au fost începute. (sursa)

Cu alte cuvinte, o lucrare programată pentru anul 2011, va începe tocmai în anul 2014. Iar Ponta este conștient de asta și o recunoaște fără nicio remușcare.

„Pe de altă parte, ştiţi că întotdeauna pentru drumuri banii sunt cei care sunt, şi necesităţile sunt tot timpul mai mari decât fondurile respective. Am reţinut această problemă şi ştiu foarte bine că e o situaţie cu totul şi cu totul specială.”

Poate dacă guvernul său nu ar fi alocat 55 milioane lei pentru achiziționarea de torpile pentru un submarin nefuncțional de 18 ani și 320.000 euro pentru cele patru pasarele de peste DN1, s-ar fi găsit bani pentru repararea unui drum ce face legătura între Bucovina și Maramureș și ar fi rămas ceva de pus deoparte și pentru un elicopter pentru paza unui tronson important de cale ferată. Sau pentru continuarea lucrărilor de reparație a drumului ce face legătura între Suceava și Botoșani.

autostrada

Există 5 comentarii publicate la acest articol:

  1. anca

    sa dea naiba, ca in tara asta numai situatii speciale sunt.. in toate sectoarele economiei si in toate ramurile industriei. Ce mai, suntem niste speciali :(

  2. Stefan

    Dacă nu e o întârziere de minim un an, la noi nu se poate atfel. Lucrarea nu o să fie de calitate… sau nu știu pe ce principiu se merge… Bine măcar că această întârziere este prevăzută înainte începerii lucrărilor.

  3. Vladko

    E trist cand vezi ca la noi in tara nimic nu poate sa mearga bine. Pacat ca stam pe loc in timp ce altii cu mai putin potential ca noi s-au miscat mai repede si au ajuns unde au ajuns.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!