Logica televiziunilor

scris de | sâmbătă, 23 martie 2013, 09:10 | 13 comentarii

După ce că televiziunea este otrăvită de emisiuni de genul Românii au talent, X Factor sau Vocea României, a apărut de curând şi România dansează. E ca şi cum unei mâini i-ai adăuga încă un deget. Absolut inutil.

Nu contează că se pune accent doar pe dans. Nu contează că formatul emisiunii e altfel decât al celorlalte. Nu contează că jurizează Bendeac. Atât timp cât nu prezintă concurenţi de valoare, care chiar să le aibă cu dansul, nu valorează nimic.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Ştiu persoane care se uită la Românii au talent doar pentru a-i vedea pe Bartoş şi Smiley. Pentru că au un anumit grad de demnitate sub care nu vor să coboare. Concurenţii nu valorează nimic pentru ei, fiindcă nici pentru concurenţi nu valorează nimic spectatorii.

scot.583

Există 13 comentarii publicate la acest articol:

 1. Corina

  Eu nu ma uit la tv, imi este groaza practic, insa avand in vedere ca citesc destul de multe bloguri uneori pot spune ca ma uit la tv, un tv doar in litere dar unul destul de eficient.
  Observ ca la fiecare emisiune s-a tot pus faze gen „uite-l pe saracul om cum se chinuie” , nu spun ca nu trebuie sa fim sensibili, dar nici sa le transformam in telenovele nu mi se pare corect.

  1. Ciprian blogger

   M-am uitat doar la prima emisiune din seria România dansează. Nu m-a impresionat deloc, rezultând articolul de mai sus! La tv mă uit doar atunci când nu reuşesc să văd meciul pe internet prin sopcast.

  1. Ciprian blogger

   Sincer să fiu, televiziune mai slabă decât a noastră nu am văzut decât la cehi. În rest, suntem cam primitivi în domeniu.

  2. oferte bulgaria

   din pacate suntem primitivi in multe domenii dar hai sa ne bucuram de restul lucrurilor bune din tara asta .
   Din televiziune singura emisiune care merita urmarita momentan este Romania Te Iubesc ! ..cred ca multi sunt de acord cu asta sau cel putin cei care nu fac parte din categoria „lipsa talent hai sa ne uitam la talentati”

  3. Ciprian blogger

   „România, te iubesc” merită din plin urmărită. Chiar trebuie să mă concetrez pentru a mai numi o altă emisiune bună, creată de români, nu format preluat din străinătate…

   În fine, lasă că avem peisaje!

 2. Shtrumphu

  Din acest motiv am vreo cativa ani de cand nu mai vizionez altceva decat filme pe TV sau pe internet. Emisiuni pline de faze expirate, de pitipoance mari dive prin showbiz..si mereu aceleasi stiri: cutarescu l-a injunghiat pe amicul sau, jaf dincolo etc.. Si fac si bani pe spatele nostru cu toata publicitatea bagata pe gat.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!