Life in Pictures – Exercițiu de gândire

scris de | sâmbătă, 10 martie 2012, 21:07 | 54 comentarii

UPDATE: Melly este fericita câștigătoare a concursului. Felicitări!

Pentru această postare din cadrul seriilor L.i.P. și SSS2, m-am gândit că ar fi interesant să vă propun un exerciţiu de gândire uşor, distractiv şi benefic pentru unul dintre voi. Care e ideea?? Simplu. Voi îmi spuneţi în comentarii la ce vă duce cu gândul această fotografie, iar eu voi premia cel mai frumos răspuns cu un link în blogroll. Ştiu, nu e cine ştie ce premiu valoros, însă având în vedere că e duminică, merită să ne distrăm câtuşi de puţin, fără nici un cost în plus.

Eu nu pot decât să vă urez succes în cadrul acestui concurs, dacă îl putem numi aşa şi o duminică plăcută. V-am ţucat!

Există 54 comentarii publicate la acest articol:

 1. AndreiAvram

  Salut Ciprian !
  Hai măi Cipriane , cine din România nu ar fi în stare să recunoască merveiozul nostru parc municipal ?
  Cine nu-i în stare să recunoască celebrele bănci municipale care nu rezistă la nici cea mai nevinovată hâţâială tinerească ? Ai , ai , aiiii , da slabă impresiune ai despre cunoştinţiunile noastre geograficeşti !…
  Poza nu-i duminica , nuuuu , că lezelev nu ies în turmă duminica în parc cu giozdanele-n spinare , nuuuuuu ! Poza-i spre izvor pe aleile falnic străjuite do parte ş-dalta de tufele dese ale celebrei flori numite populer şteeevie !
  Aflat astă toamnă într-un goaznică infamaţiune de conştiinţiune civico-patriotică am cosit şi strâns vro tri zâle celebrele flori uscate de care pomenisem mai susuleţ ! Şi naţiuuuunea , ooooo ! , naţiunea care se plimburea spre adăpare sufletească şi apurească mă sfredelea cu o candidă privire compătimitoare ! Da' ce poa să înţăleagă naţiunea dorneană din sufletu-mi bolnav ? Căci eu simţeam telepatic gândul lor de un singur cuvânt : fraaaieruuuuul !
  Hai , ciao , numai bine !

 2. Ciprian Pardău

  Sa stii ca exact la fel sunt si eu privit prin oras atunci cand ies la facut fotografii; nu este chiar cel mai frumos sentiment pe care mi-l doresc in acele momente, insa ce nu fac eu pentru aceasta arta. In legatura cu ziua fotografierii, cu siguranta nu era nicidecum intr-o duminica. Toate bune, seara placuta!

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!