Review pe scurt: LG Optimus L9

scris de | joi, 22 mai 2014, 09:55 | 3 comentarii

L-am cumpărat la inceputul săptămânii, cu 680 lei, de pe eMag. Camera de 5 megapixeli se descurcă foarte bine la lumină, dar o cam dă in bară la lumină redusă, iar camera frontală, de 0.3 megapixeli e degeaba. Ecranul de 4.7 inchi e perfect pentru navigare pe bloguri și facebook și instagram, insă am citit că pixelii mor destul de repede, așa că nu știu la ce să mă aștept.

Are momente când stă și se gândește inainte să deschidă unele aplicaţii, internetul s-a blocat o dată, până acum, iar semnalul e destul de slab. In oraș am cel mult 4 liniuţe, in clădiri, inclusiv in casă, scade la una sau la două, iar câteodată la nici una.

Grid mișto, aspect clean, e greu de utilizat cu o singură mână, gen nu iţi ajunge degetul la meniul de sus, pentru activat conexiunea la internet, GPS, bluetooth, wi-fi. Aplicaţia QuickMemo, pentru notiţe scrise direct pe ecran și salvate in galerie, e mișto, dar greoaie de folosit când poţi ieși din apel și intra in aplicaţia de notiţe.

În concluzie, LG Optimus L9 e un telefon de clasă medie, cu raport calitate preţ foarte bun pentru ceea ce ţi se oferă, făcut pentru cei care vor ecran mare, procesor ok și navigare pe net, dar care nu au bani de un S5, Sony Z2 sau HTC One M8.

lg_optimus_l9

foto via emag.ro

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian Pardău blogger

    @Yamasha, am husă la el, nu prea simt plasticul carcasei. Telefonul se încălzeşte destul de tare, aşa este, dar doar atunci când stai mult pe net sau pe jocuri. Eu cum îl folosesc doar pentru navigare pe net, din când în când, apeluri, emailuri şi mesaje, nu prea ajung să îmi ardă în mână.

  2. Ada

    Intr-adevar un telefon bun, gama de telefoane LG clasa L au un raport foarte bun calitate / pret, ofera multe. O achizitie la fel de buna dupa mine ar fi si sony xperia u: http://www.timez.ro/telefon-sony-xperia-u-review/ ce se incadreaza in acelasi buget. Orice telefon smart se incalzeste, am aceasi senzatie cu un allview p5 quad, de asemenea in aceasi plaja de preturi. Insa, felicitari pentru achizite, 4,7 inch cu 1gb de memorie ram, camera foto serioasa (mega chiar nu conteaza in fata senzorului de care dispune). Daca mai asteptai cateva zile mai aveai parte de o reducere de 30 de lei :D

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!