Jurnal de bord #3

scris de | vineri, 16 august 2013, 17:44 | 1 comentariu

Ţie, cititorule, care vii din căutările google, din linkurile postate pe reţelele sociale sau din fidelitate, am să-ţi mărturisesc ceva; mă cheamă blogu’, probabil că mă cunoşti deja, şi-n ultimul timp, stăpânul meu s-a ocupat serios de mine. Mi-a instalat o temă nouă, câteva pluginuri care îmi fac viaţa mai uşoară şi s-a obosit să facă şi puţină curăţenie în sidebar. Nici nu ştii tu, dragă unic, de cât timp stătea acolo jos în bara laterală butonul ăla spre gtop.

Noroc că a pus stăpânul mâna pe mouse şi-a copiat codul, de l-a mutat în footer. Ce mândru mi-s de mine că arăt mai fainoşag pe partea dreaptă. Acum, să nu fie dubii, aş putea arăta la fel de bine şi pe partea stângă, dar oricât a încercat stăpânul, tot n-a reuşit să micşoreze thumbnailul fiecărui articol de pe home page şi nici să modifice literele mari în litere normale, acolo la titlul fiecărui post. Deh, îi mai trebuie ceva ore de html, ce să-i fac. De m-aş putea modifica singur, l-aş ajuta, dar aşa…

Am apreciat, şi pentru asta îi sunt dator cu o Staropramen cât de curând, că ştiu că-i place, că a instalat pluginul acela, WP Google Fonts, care mă lasă să îmi mai rotunjesc literele din postări. Zău că arăt mai bine acum. Nu-i de domeniul meu, dar am tras azi cu ochiul la ce scria stăpânul în wp-admin, şi-am să vă zic că a tras câteva modificări şi pe paginile despre mine, care-i despre el, şi contact. O scris nişte lucruri faine acolo, pe care merită să le citiţi.

Aşa, pe scurt, nu vă mai zic decât că m-a dus şi pe instagram, unde am citit eu că-l urmăresc aproape 180 de oameni, lucru de care începe să fie mândru. Zicea el ceva că urmează şi un proiect fotografic exclusiv pe instagram, dar încă n-a pus toate detaliile la punct. Poate că o să vă scrie el mai pe şleau.

Eu v-am ţucat. Se-aud scările scârţâind; cred că urcă stăpânul în cameră, o fi vrând să îşi verifice rss readerul sau mailul. Na, spor la toţi! Eu am zburat, că de mă prinde jucându-mă, îmi trage un logout de mă albesc la faţă!

a bronx tale

Există 1 comentariu publicat la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.