Isteria… bate democraţia

scris de | vineri, 3 ianuarie 2014, 17:37 | 2 comentarii

Este cum nu se poate mai amuzant să vezi că o mână de ţări puternice se tem de imigraţia unora veniţi dintr-o fostă republică comunistă, considerată şi-n ziua de astăzi a fi parte din aşa zisa lume-a treia. Prima dată a fost Marea Britanie, care credea că valul Mării Negre o să le aducă mii de români doar în prima zi. Până la urmă s-au prins că doar câteva zeci le-au trecut graniţa şi ne-au înlocuit în tabloide cu subiectul furtunilor.

A fost un şut în fund pe care UK şi l-a dat cu toată puterea şi care, personal, m-a amuzat până la dorinţa de a mai consuma încă o salată de beouf imediat după sărbători. Pentru că e singurul fel de mâncare în care chiar poţi simţi castravetele măcinându-se. D-aia!

Acum urmează Germania, care se gândeşte să amprenteze imigranţii români şi bulgari. Să îi identifice pe cei ce merg doar pentru ajutorul social, nu ca să ţină o evidenţă strictă a numărului de noi veniţi şi a procentului celor care merg, pe bune, la muncă. Iar ca totul să fie şi mai distractiv pentru mine, au propus şi expulzarea şi interzicerea revenirii a celor care comit abuzuri şi infracţiuni grave.

Pentru că… democraţie.

Via Digi24.bere germana

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. Larisa

    Ne-am făcut-o cu mâna noastră, să nu ne mai plângem de milă, ci să facem ceva concret pe viitor, ca mulţime, pentru că media este fix pix fără noi, ca mulţime.

    Am fost în UK în interes de serviciu acum relativ puţin timp şi ghici ce?! Nu am avut niciun fel de problemă, iar când am pus întrebarea cu românii şi bulgarii mi s-a răspuns sec: „Unfortunately, you have the most gypsies”.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.