Încă un încărcător de iPhone…

scris de | duminică, 5 mai 2013, 10:14 | 5 comentarii

După ce am cumpărat un cablu de date pentru încărcătorul de iPhone care a murit în 22 zile (aici) şi după ce am folosit aproape o lună de zile un încărcător împrumutat, am dat o fugă în Orange Shop să îmi iau ceva de calitate şi care să ţină o perioadă cât mai îndelungată.

Aşa că mi-am luat ceea ce vedeţi în imagini:

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Pe adaptor am dat 87 lei, iar pe cablul de date şi pe adaptorul pentru maşină 52 lei. Adică un total de 139 lei. Bine, de adaptorul Apple nu aveam chiar atât de mare nevoie, dar mi s-a părut mult mai solid decât celelalte două pe care le am acasă şi-am zis de ce nu! Nu se ştie când ajung prin Coreea de Nord şi am nevoie de componente rezistente la bombe atomice.

Adaptorul pentru maşină este chiar util atunci când călătoresc doi fani Apple. L-am folosit doar de două ori, iar a treia oară era să nu îl mai găsesc în maşină. Cablul de date Griffin funcţionează puţin ciudat: atunci când îl conectez la priză, apare un interval de timp de circa o secundă, după care telefonul începe să se încarce. La început nu făcea aşa… Poate nu l-am stricat şi pe ăsta!

Există 5 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Asta sper! Macar sa nu fie dat 140 lei si sa moara intr-o luna!

 1. Vladen

  Nu o sa moara, e foarte rezistent. Eu le am inca pe cele de la inceputuri, ce mi-au venit in cutie cu scula. Am un sertar de cabluri din astea si nici unul n-a murit. In schimb castile le termin in sub un an, dar si le folosesc aproape nonstop.

  1. Ciprian blogger

   Tu le-ai avut originale. Eu, inainte sa il iau pe asta din fotografii, aveam doar incarcatoare la 20 lei, ieftine, facute de firme cu nume ciudate si greu de retinut…

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!