Ideea de „cafea în aşteptare” va ajunge şi în V. Dornei

scris de | vineri, 5 aprilie 2013, 15:17 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

În restaurantul hotelului Carol mai exact.

Va fi prima locaţie din Vatra Dornei care va implementa ideea de „cafea în aşteptare”, care oferă posibilitatea clienţilor să plătească în avans una sau mai multe cafele, dar care să fie consumate de nevoiaşi. Detalii exacte aici.

untitled

Am discutat în această dimineaţă cu unul dintre acţionarii hotelului, Roxana Stănişor Pasat, despre implementarea ideii în comunitatea dorneană.

pardau.ro: Cum merge cu ideea „cafelei în aşteptare”?
Roxana Stănişor Pasat: Noi de abia acum am implementat ideea, este încă prematur să ofer un feedback util. Momentan suntem în faza implementării, ceea ce presupune achitarea anticipată a unor produse de către consumatori pentru alţii nevoiaşi, în spiritul solidarităţii umane.

pardau.ro: Chiar dacă ideea este bună, iar rezultatele nu se lasă aşteptate în alte ţări, sunt totuşi puţin sceptic. Câţi clienţi nevoiaşi vor intra in restaurantul hotelului pentru o cafea gratis?
Roxana Stănişor Pasat: Ideea se va aplica atât pentru cafea, cât şi pentru mâncare. Vom implementa conceptul „to go”. Suntem curioşi să vedem ce oameni vor accepta să ofere o cafea sau mâncare în aşteptare… Că oameni nevoiaşi sunt destui!

Sincere felicitări hotelului Carol pentru faptul că participă la un asemenea proiect. Personal, susţin ideea şi o promovez, iar atunci când se va începe, voi cumpăra şi eu o cafea în aşteptare.

PS: Urmăriţi tagul #suspendedro pe twitter. Va fi activitate în viitorul apropiat.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.