Geană pe Facebook Suggested Posts

scris de | sâmbătă, 2 martie 2013, 13:15 | 4 comentarii

Nu ştiu câţi dintre voi aţi observat, însă în news feed mai apare din când în când câte un status sau update al unei pagini la care nu aţi dat like, denumită  Pagină sugerată sau Facebook Suggested Posts. Ideea în sine este simplă: persoana ce deţine respectiva pagină de facebook a scos din portofel o anumită sumă de bani, iar facebook a început să scotocească prin preferinţele utilizatorilor din toată lumea, distribuindu-le updateuri de pe paginile care s-ar putea să le placă.

sugestie fb

Screenshot postat ca exemplu de afişare.

Dacă eu am la preferinţe fotografia, ciclismul şi filmul, este foarte probabil ca reţeaua lui Zuckerberg să-mi distribuie în news feed pagini care au legătură cu aceste domenii.

Până ieri, nici măcar nu dădeam atenţie posturilor recomandate, nu înţelegeam stilul ăsta de promovare, nu îi vedeam importanţa, iar atunci când mai zăream cu coada ochiului câte o pagină sugerată, treceam peste nepăsător. Totul până când mi-au fost recomandate paginile următoare, de care, din păcate, nu ştiam absolut nimic: PADesign, Fotofabrica şi CineForum.

Dar acum ştiu. Şi mă bucur nespus de faptul că am mai descoperit o nouă pagină despre fotografie, una despre design şi una despre filme. Pentru că lucrurile de acest fel chiar mă interesează, iar atât timp cât facebook se menţine serios şi-mi recomandă în continuare chestii utile, eu nu o să fac altceva decât să le laud micul feature.

Dar vouă v-a fost recomandat ceva util până acum prin intermediul paginilor sugerate?

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

    1. Ciprian blogger

      Bravo lor! Dacă se mulează pe cerinţe, au şansa să rupă şi mai mult!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.