Galerie foto: portret la feminin

scris de | luni, 9 aprilie 2012, 19:35 | 2 comentarii

Promisesem într-un articol anterior faptul că voi reveni cu prezentarea unei galerii de fotografie, tip portret/instantanee. Iată-mă! Au trecut două zile lungi de atunci, timp în care am selectat imaginile, am cerut permisiunea celor cinci modele (Evelina Panfil, Roxana Ecaterina, Elena Petrescu, Cosmina Sutac şi Monica Roşu) de a publica fotografiile, le-am trimis editorului de imagine, Scheuliac Silviu, la Bucureşti, le-am primit înapoi şi am făcut şi o ultimă selecţie.

Dintre toate cele şase cadre, trei dintre ele au fost realizate în centrul Braşovului, două în centrul vechi al Sighişoarei, iar ultima în centrul vechi al Sibiului. Toate cadrele au fost trase cu ajutorul obiectivului Sony 18-70, montat pe un D-SLR Sony Alpha 100. Atenţie, nu a fost folosit trepiedul, aşadar putem privi galeria, ce urmează a fi vizualizată, ca pe o poveste a instantaneelor.

Fără alte cuvinte, vă invit să vă aşezaţi pe scaune, să vă ţineţi bine, vă luaţi castronul cu floricele şi … derulaţi galeria; priviţi cu atenţie fiecare imagine, căci luate la bani mărunţi, fiecare păstrează o întreagă palavră (definiţia aici):

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. Andrei

    Salut !
    Personajul feminin nu trebuie sa stie ca este fotografiat. Pentru ca ele pozeaza cu cea mai mare placere din lume ! Trebuie surprinse sau fotografiate mai de la distanta ! Fara ochelari .
    Ciao !

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!