Filme de peste săptămână #5

scris de | duminică, 14 iulie 2013, 16:17 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

25th Hour (2002)
Edward Norton, cunoscut şi pentru rolurile din Fight Club (1999) şi American History X (1998), face un rol grozav alături de Barry Pepper şi Philip Seymour Hoffman. Chiar dacă pe parcursul filmului ţi se pare că poţi anticipa finalul, regizorul Spike Lee reuşeşte să creeze un deznodământ grozav.

Hysteria (2011)
Un film neaşteptat de bun despre inventarea vibratorului. Chiar dacă nu l-am mai văzut jucând în nici un alt film notabil, Hugh Dancy face un rol deosebit.

The Flying Scotsman (2006)
Primul film despre ciclism pe care îl văd. Nu reprezintă un must see, însă povestea este mai mult decât grozavă: ciclistul care şi-a construit bicicleta din piesele din garaj şi din maşina de spălat şi care a cucerit 2 titluri mondiale cu o nouă poziţie de stat pe bicicletă. Jonny Lee Miller nu este un actor notabil, însă parcă îl prinde bine rolul de ciclist.

Dead Snow (2009)
Comedie horror de prost gust, cu zombie nazişti alungaţi în timpul războiului mondial într-o pădure din Norvegia. În rolurile principale, actori care nici măcar n-au fotografia de profil pe IMDb: Vegar Hoel, Charlotte Frogner, Jeppe Beck Laursen.

"Filme de peste săptămână" reprezintă o listă a filmelor văzute în ultima săptămână.
Rubrică sponsorizată de Interacţionez.ro.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!