Filme de peste săptămână #4

scris de | duminică, 30 iunie 2013, 23:49 | 1 comentariu

Ferris Bueller’s Day Off (1986)
Comedie bună cu Matthew Broderick în rolul principal. În film apare şi un Ferrari 250 GT din 1961.

The French Connection (1971)
Unul dintre cele mai bune filme clasice cu poliţişti şi droguri din câte am văzut. Se spune că scena cu urmărirea celui care încerca să-l omoare pe Doyle e cea mai bună din film, însă eu cred că finalul face toţi banii. Cu Gene Hackman şi Fernando Rey.

Boyz n the Hood (1991)
Un clasic al filmelor cu negri. Ice Cube joacă unul dintre rolurile care l-au făcut cunoscut. Chiar dacă filmul a fost doar nominalizat pentru 2 oscaruri, merită văzut pentru lecţia de viaţă predată.

Glory (1989)
Unul dintre cele mai bune filme de război văzute până acum, cu Matthew Broderick, Denzel Washington şi Morgan Freeman. Cary Elwes ar fi putut face un rol mai bun.

Apocalypto (2006)
Primul film regizat de Mel Gibson pe care îl văd; nu mă aşteptam să se priceapă şi la regie. Trecând peste unele secvenţe în care ştiai dinainte ce urma să se întâmple, cred că filmul merita cele 3 oscaruri pentru care a fost nominalizat.

Up (2009)
Animaţie bună, cu vocile lui Bob Peterson şi Edward Asner. Regizat de Pete Docter şi Bob Peterson şi cu un scenariu grozav, animaţia a reuşit să urce pe locul #115 în top 250 cele mai bune filme de pe IMDb.

"Filme de peste săptămână" reprezintă o listă a filmelor văzute în ultima săptămână.
Rubrică sponsorizată de Interacţionez.ro.

Există 1 comentariu publicat la acest articol:

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!