Filme de peste săptămână #22

scris de | sâmbătă, 26 martie 2022, 16:04 | 1 comentariu

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO Max, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

The Men Who Stare At Goats (2009)
Sincer să fiu, mă așteptam la mai multe de la o comedie cu George Clooney. Se lălăie mult prea mult pe importanța soldaților jedi și se pierd scene care ar fi putut face filmul ceva mai bun. Pe alocuri este vorba și despre jurnalism și dedicarea pentru un subiect grozav, însă prea puțin pe cât ar fi trebuit.

King of California (2007)
Avem parte de o comedie slabă, cu Michael Douglas în rolul principal. Filmul are mult prea multe scene trase în interior. Momentele în care scenariul duce spre vânătoarea de comori sunt interesante, însă sunt prea scurte.

The Terminal (2004)
Este o comedie bună, cu Tom Hanks în rolul principal, blocat într-un aeroport din Statele Unite. Accentul de rus i se potrivește surprinzător de bine, iar scenariul îl ajută mult în interpretarea rolului. Este foarte faină scena cu angajarea într-o firmă de construcții. Merită văzut în orice moment în care nu știi la ce să te uiți.

Samsara (2011)
Este un documentar de speriat. Sunt prezentate foarte multe contraste sociale, dar și o parte din viața oamenilor din Asia. Pe de altă parte, pelicula prezintă și multe lucruri interesante. Din el am aflat, spre exemplu, că deșeurile electrice ajung să fie aruncate pe coasta Africii.

Există 1 comentariu publicat:

Ce părere ai despre acest articol?