Filme de peste săptămână #2

scris de | duminică, 16 iunie 2013, 22:03 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Despicable Me (2010)
Animaţie bună, cu vocea lui Steve Carell, cunoscut pentru rolul din The 40 Year Old Virgin (2005) şi vocea lui Jason Segel, acel Marshall din How I Met Your Mother.

The 40 Year Old Virgin (2005)
Comedie de nota 6 cu Steve Carell în rolul principal şi cu un scenariu destul de slab, scris de Judd Apatow. Cu toate astea, are unele faze care m-au făcut să râd.

Big Fish (2003)
Film de aventură bun, cu un scenariu grozav, cu Ewan McGregor şi Albert Finney în rolurile principale şi cu Danny DeVito în rolul unui patron de circ.

One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1975)
Dramă de locul #13 în top 250 cele mai bune filme de pe IMDb. Milos Forman a făcut o treabă excelentă ca regizor, iar jocul lui Jack Nicholson în rolul lui McMurphy este mai mult decât grozav.

Little Miss Sunshine (2006)
Film de aventură bunicel, chiar dacă a câştigat 2 Oscar-uri şi alte 53 premii, cu Greg Kinnear. Chiar dacă s-a dorit a fi şi o comedie bună, nu prea are momente care să te facă să râzi.

Robot & Frank (2012)
Film de dramă şi comedie bun, cu Frank Langella în rolul principal şi cu vocea de robot a lui Peter Sarsgaard. Un scenariu bun, dacă nu luăm în considerare finalul.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!