Filme de peste săptămână #14

scris de | duminică, 18 mai 2014, 14:55 | 3 comentarii

Open Grave (2013) – nota 8
Un horror uşor. Cu scenariu şi actori ok, nu foarte multe scene de groază şi un final tipic americanilor, acela de a trimite militarii şi a omorî tot ce mişcă. Joseph Morgan face un rol bun, chiar dacă în ultimul timp a jucat doar în seriale pentru femei.

12 Years a Slave (2013) – nota 9
Un film biografic bun. Mult mai bun decât majoritatea filmelor propuse pentru Oscar. Chiwetel Ejiofor, actorul principal, Paul Giamatti şi Brad Pitt fac roluri memorabile. De văzut.

What’s Your Number? (2011) – nota 6
Comedie aşa şi aşa. Anna Faris, din toate comediile prostuţe, şi Chris Evans, din filmele cu eroi, gen Captain America, Fantastic Four, The Avengers, fac roluri ok. Ar prinde bine pe Pro TV.

jOBS (2013) – nota 7
Film biografic, cu lipsuri majore în scenariu, fără scene în The Valley, fără partea de dezvoltare a Apple în anii 2000. Ashton Kutcher face un rol bun, atât cât i se permite, dar dă greş la partea de identificare cu personajul. Mă aşteptam la mai mult din partea întregului film, însă rămâne, în continuare, o peliculă de văzut.

Plus:

– terminat de văzut Dexter. Mişto pe parcurs, dar cu final stupid.
– abandonat The Walking Dead şi Baby Daddy.
– început About a Boy, Surviving Jack şi The Sopranos.

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

 1. Tudor Galatan

  Iti recomand niste fime ( pe care nu le-am vazut in nici o lista de a ta din seria „Filme de peste saptamana” :
  – Fast & Furious 6 (2013)
  – The Thing (2011)
  – Elysium (2013)

 2. Ciprian Pardău blogger

  @Tudor Galatan – Fast&Furios 6 nu mă atrage, deci nu o să-l văd. The Thing pare interesant din trailer, dar nici aici nu sunt sigur, iar Elysium se află în watchlist-ul meu, dar încă nu am ajuns la el.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!