Filme de peste săptămână #13

scris de | duminică, 2 martie 2014, 09:55 | 1 comentariu

Mousehunt (1997) – nota 8
Văzut de cel puţin trei ori. Poate una dintre cele mai bune comedii de familie, făcute înainte de anii 2000. Nathan Lane şi Lee Evans fac două roluri superbe, iar Christopher Walken şi-o ia de la un amărât de şoarece.

The Wolf of Wall Street (2013) – nota 9
Cu Leonardo DiCaprio, în regia lui Scorsese. Chiar dacă e film biografic, trei ore e deja prea mult şi parcă văd că în sălile de cinema, oamenii fac coadă la toalete după jumătatea filmului. În rest, multe droguri şi prostituate, un final previzibil şi un Matthew McConaughey bunicel. Pe mine m-a ţinut, oarecum, în priză, cu toate că după două ore a trebuit să-mi mai fac un castron de floricele.

Welcome to the Jungle (2013) – nota 4
Mizerie inutilă cu Van Damme. Scenariu incredibil de prost, final complet previzibil şi un buget de 3 milioane de dolari cheltuit degeaba.

Meet the Parents (2000) – nota 6
Mizerie  cruntă cu Robert De Niro şi Ben Stiller. Nu înţeleg nominalizarea pentru un Oscar, când nici măcar scenariul nu e bun. Dar, hei, erau anii 2000.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) – nota 8
Comedie bunicică, cu Will Ferrell în rolul principal şi cu fix 2 scene în care am râs pe bune: aia când Steve Carell ţinea grenada în mână şi aia când Will declarase, în direct, că şi-o pune cu Christina Applegate

Cloudy with a Chance of Meatballs (2009) – nota 8
Animaţie foarte mişto, cu vocea lui Bill Hader şi-a altor câtorva anonimi. Ambii regizori, Phil Lord şi Chris Miller, veneau după serialul animat Clone High, difuzat în perioada 2002 – 2003, şi continuau cu 21 Jump Street, The Lego Movie în 2014 şi partea a doua de la Cloudy with a Chance of Meatballs.

+ 3 sezoane din Two and a Half Men, început The Walking Dead şi Baby-Daddy.

Există 1 comentariu publicat la acest articol:

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!