Expoziție de pictură: „Persistenţa trecutului” (7 dec.)

scris de | miercuri, 5 decembrie 2012, 11:20 | 2 comentarii

Cristian Serdenciuc e un bun prieten de-al meu; nu l-am cunoscut niciodată face to face, însă am discutat o grămadă despre colecţiile de cărţi poştale, despre pictură, despre istoria oraşului, despre aproape tot ceea ce mă pasionează şi pe mine. Din câteva puncte de vedere, ne cunoaştem îndeajuns de mult.

Pe 7 decembrie, vineri, începând cu ora 17:00, Cristi va organiza un vernisaj de pictură, intitulat „Persistenţa trecutului”, la Salonul Alb al Casei de Cultură „Platon Pardău”, în cadrul căruia va prezenta picturi reprezentând peisaje din Vatra Dornei, dar şi clădiri reprezentative. Şi, sincer, mândru-mi sunt, atât pentru lucrul frumos pe care urmează să-l facă, cât şi pentru faptul că în cadrul vernisajului va fi prezentă şi o pictură inspirată dintr-una dintre fotografiile mele. De abia aştept să o văd.

Înafară de picturi, Cristi va prezenta şi o mică parte a colecţiei sale de cărţi poştale cu Vatra Dornei, din perioada 1897 – 1917; chiar vă recomand să mergeţi şi să vedeţi aceste piese de colecţie.

Expoziţia va putea fi vizitată până pe data de 10 ianuarie 2013. Aveţi aici şi pagina evenimentului pe facebook. Ne vedem acolo, da?

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. Patrik

    Din păcate nu am posibilitatea să mă duc. Însă din spusele tale sunt ferm convins că şi el e de treabă, la fel ca tine. Ar trebuii să faceţi cumva să ieşiţi la o bere.

  2. Pingback: Cristian Serdenciuc revine cu o nouă expoziţie la Vatra Dornei

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!