Există cretini, da` mulți…

scris de | duminică, 18 martie 2012, 21:53 | 4 comentarii

Mă aflu în blogosfera românească de aproape trei ani (am început în octombrie 2009, dacă sunteţi curioşi), aşa că pot spune că mi-am acumulat o doză destul de consistentă de „experienţă” în mediul online. Nu spun că pot da sfaturi profesionale, gen a-listerii, însă, îmi pot da seama ce fel de om scrie articolele unui anumit blog. Ceea ce mă oftică pe mine în toată scamatoria aceasta cu bloggingul este faptul că după ce romanii şi-au dat seama (dar puţin de tot) despre ceea ce înseamnă scrisul pe o pagină de net, au început să îşi fac toţi siteuri. Mulţi şi-au deschis bloguri, unul singur a înfiinţat okazii.ro, alţii au dezvoltat pirateria în domeniul cinematografic etc.

Chestia funny e că după două, trei luni de activitate (şi aia, vai de capul ei) majoritatea au renunţat sub pretextul a nşpe mii de motive; cea mai folosită scuză fiind: „Nu e cititori, frate!! Mai bine mă duc să cerşesc, că câştig mai mult.” Acum mă întreb, cum să câştigi ceva bănuţi din blogging dacă îţi onorezi vizitatorii cu asemenea postări:


Serios vorbind, trebuie să menţionez faptul că domnul care a scris anteriorul text nu are habar de punct, virgulă, oricare alt semn gramatical sau, măcar, aşezarea în pagină? Cum să nu caut instantaneu butonul roşu al tabului de browser atunci când citesc mizeria aceasta de articol?? Domnule, cu cea mai mare seriozitate v-o spun; aveţi două variante care v-ar putea salva:

1. închideţi blogul şi schimbaţi-vă numele pentru a nu fi recunoscut de singura persoană care v-a citit;
2. închideţi blogul şi angajaţi-vă la prima firmă – fantomă – care vă iese în cale. Nu de alta, dar şi S.A.-urile au nevoie de oameni de serviciu.

Şi fiindcă nu am zis prea multe vorbe despre titlu, acesta este doar unul dintre cazuri. Şi după cum spuneam şi pe Facebook, blogul amintit mai sus este unul dintre motivele pentru care blogrollul meu nu măsoară mai mult de 12 centimetri (dacă nu credeţi, măsuraţi). Seara faină vă doresc!

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

  1. Cris-Mary

    :)) .. m-a invitat si pe mine personajul la un schimb de link cu el in urma cu ceva timp ;) Da..te inteleg, eu mi-am facut o serie de articole denumite''Curvasareala blogosferica'' in care imi vars naduful pe toate lucrurile urate din lumea asta pentru ca sunt si astfel de lucruri din pacate. O seara frumoasa!

  2. pinguuina

    ala ii un tampit! acuma serios. am avut si eu probleme cu el cand a inceput sa posteze articolele mele la el pe blog, sustinand ca el le-a scris.. dar nici nu s-a sinchisit sa schimbe genul feminin din ele:))

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!