Efectul „Serbările Zăpezii”

scris de | miercuri, 20 februarie 2013, 10:21 | 4 comentarii

Ediţia aniversară a Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei a fost catalogată ca fiind un real succes atât pentru comunitatea municipiului, cât şi pentru organizatori şi spectatori.

Din bulinele albe pe care oraşul le-a primit, putem aminti:

 1. toate locurile de cazare din oraş au fost ocupate.
 2. conferinţa maestrului Dan Puric a fost şi ea un real succes, în sala Casei de Cultură fiind prezenţi peste 500 de spectatori. O parte din aceştia fiind veniţi din alte zone.
 3. cele trei pârtii de la Vatra Dornei (Parc, Veveriţa, Telescaun) au atras şi ele un număr mare de turişti, orasşul devenind astfel destinaţia preferată a judeţului, datorită doar numărului de pârtii. În momentul de faţă, suntem singura staţiune suceveană cu trei pârtii deschise.
 4. cabana schiorilor de la baza pârtiei Parc a fost arhiplină în cele două weekenduri de concerte, dar şi în zilele în care pe pârtie se afla un număr considerabil de practicanţi ai sporturilor de iarnă.
 5. jandarmii au confirmat şi ei un nou record de prezenţă a spectatorilor la concertele din cel de-al doilea weekend de concerte, în faţa scenei amplasate în parcul staţiunii aflându-se chiar şi 8000 de persoane.
 6. nici patinoarul din parcul municipal nu a stat rău la capitolul turişti.

Un alt lucru ce confirmă succesul evenimentului de la Vatra Dornei este şi numărul de accesări al programului Serbărilor Zăpezii, publicat pe acest blog în data de 20 ianuarie. De atunci şi până în ultima zi de concerte, peste 5.200 de oameni au apelat la acesta pentru informarea corectă în ceea ce privesc orele de începere, dar şi artiştii ce urmau a evolua pe scenă.

Datorită unui asemenea succes, putem spune că asta numim noi efectul serbărilor zăpezii.

public serbari

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Este vazut. Mi-am propus sa scot o multime de imagini din el, asa pentru arhiva si ilustrarea unor articole viitoare.

  1. Ciprian blogger

   Nu ai ratat doar Serbarile, ci si Cupa Mondiala de sanie pe piste naturale. Participa sportivi din 12 tari la eveniment. E ceva extraordinar.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!