Efectul de turmă

scris de | marți, 12 februarie 2013, 23:39 | 3 comentarii

Nu ştiu câţi dintre voi urmăriţi canalul de youtube al emisiunii The Ellen DeGeneres Show, însă eu o fac cu regularitate. Este plictisitor să te uiţi la fiecare videoclip urcat acolo, dacă nu ştii ceva engleză şi nu eşti obişnuit cu accentul, însă ai şansa să vezi lucruri plăcute, inedite, pe care la noi în ţară foarte puţin probabil să le prinzi. De exemplu, poţi urmări prestaţia live a celor de la The Lumineers, admira talente ascunse ale oamenilor obişnuiţi şi multe altele.

Am dat doar două linkuri către momente bune din emisiune. Ele se găsesc, însă, cu duiumul.

Printre care şi acest clip – prestaţie 100% live, acoustic:

Pe Justin Bieber îl văd pe internet, dacă nu zilnic, cel puţin o dată la două zile. Mereu caut să-l ocolesc, mereu evit să accesez linkurile sau ştirile care fac referire la el. Nu pentru că l-aş cunoaşte sau pentru că i-am ascultat toate albumele şi nu mi-au plăcut, ci pentru că există un anumit efect de turmă care m-a prins de câţiva ani încoace.

E ok să nu ne placă muzica lui, aşa cum nici mie nu-mi place să ascult hard rock sau populară. Însă nu mi se pare normal ca băiatul să fie înjurat pentru nimic. Este chiar uşor să aruncăm cu noroi atunci când ne aflăm în necunoştinţă de cauză. Câţi dintre voi v-aţi gândit vreodată la faptul că nu-i deloc uşor să ai 5 albume numărul unu până la 19 ani sau să fii una dintre cele mai influiente persoane de pe reţelele sociale fără să tragi ca un nebun?

Luaţi-vă ochii pentru 3 minute de pe FaţăCarte şi ascultaţi live-ul superb de mai sus!

Via Makavelis

PS: Citiţi şi ce are Vali de spus despre mulţimi şi efectul de turmă. Merită pe deplin!

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

    1. Ciprian blogger

      Stiu, Makavelis. Am dorit sa fie pastrata exact aceeasi esenta. Ti-am dat un email pentru a clarifica situatia. :)

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!