Două chestii mișto de la Digi Sport

scris de | marți, 23 iunie 2015, 17:45 | 2 comentarii

Nu e de azi, de ieri că sunt un fan al celor de la Digi. Una la mână pentru că site-ul lor de știri oferă exact ce-ai nevoie să citești, fără introduceri tâmpițele, cuvinte pentru seo și paragrafe întregi scoase din burtă, cât să treacă de 350 de cuvinte și să fie indexate mai rapid de Google. Și doi la mână pentru că pe partea de sport își dau, de multe ori, silința și scriu și despre alte sporturi în afară de fotbal.

Doar ca idee, aruncați un ochi peste secțiunea lor de rugby.

Prima. Iar acum, ca să îmi facă mie și altora viața mai ușoară, Digi Sport au început să afișeze, undeva la începutul sidebar-ului lor, rezultatele și clasamentele din campionatul intern de volei, din Formula 1 (cu tot cu clasament individual, pe echipe, circuite și program de etape) și din MotoGP, din nou, cu tot cu clasamente, circuite și etape. Parcă e o evoluție de la mentalitatea presei sportive care cochetează până-n pânzele albe doar cu fotbalul.

Și a doua. La începutul lunii iulie, începe Turul Ciclist al Sibiului, iar Digi Sport îl transmite în direct la fel cum a făcut și anul trecut și acum doi ani. Ceea ce e chiar tare și o evoluție pentru presa care tratează subiecte sportive.

bicicleta_work

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. Damian

    Faptul ca Digi transmite Turul Sibiului nu e de mirare, au facut-o si anul trecut. Site-ul lor oricum arata jalnic, l-as schimba in secunda doi daca as fi managerul departamentului de online.
    PS: Mai e putin si debuteaza Marele Tur, din 4 iulie :D

    1. Ciprian Pardău blogger

      Mie, sincer să fiu, îmi plac cele două site-uri ale lor, pe care le vizitez eu, Digi24 și Digi Sport. La cel de știri ar mai fi lucruri de făcut, dar pune accent pe conținut și asta-mi place. De abia aștept Turul Franței, o să fie o lună incredibilă pentru mine. În ultimii trei ani l-am urmărit.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!