Două aplicaţii utile pentru iPhone

scris de | joi, 28 martie 2013, 10:12 | 1 comentariu

Avusesem acum vreo lună o idee de o nouă serie de articole aici pe blog, ceva cu testatul jocurilor şi a anumitor aplicaţii de iPhone şi scris reviewuri scurte. N-a fost să fie însă. În schimb, iată că încep astăzi să recomand două aplicaţii care mi se par utile pentru necesităţile oamenilor de zi cu zi.

Shopping To Do List
După cum spune şi numele, aplicaţia te ajută să îţi faci lista de cumpărături. Simplu şi usor. Nu trebuie să mai umbli cu hârtia şi cu pixul în mână şi nu mai pierzi mult timp printre rafturi. Listele se pot programa, astfel încât să nu uiţi că ai de trecut şi prin supermarket. Eu folosesc aplicaţia de două săptămâni, timp în care am trecut prin supermarket de două ori. Recomand.

IMG_0389 IMG_0391 IMG_0392
————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Hill Climb Racing
Este de fapt un joc şi nu o aplicaţie. L-am inclus din simplul motiv că este un game simplu, uşor de înţeles şi care necesită şi puţină manevrabilitate. Ideea este să parcurgi diferite trasee (deşert, lună, pădure, arctic etc.) cu diferite vehicule (maşină de curse, tanc, motocicletă, jeep etc.) şi să obţii un punctaj cât mai mare. Eu îl joc zilnic în timp ce ascult muzică şi merg spre liceu. Recomand.

IMG_0386 IMG_0387 IMG_0388

Există 1 comentariu publicat la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.