Directorul unei bănci din Vatra Dornei şi alte 15 persoane, trimişi în judecată

scris de | vineri, 19 iulie 2013, 19:03 | 4 comentarii

Directorul unei sucursale bancare din Vatra Dornei şi alte 15 persoane au fost trimise în judecată pentru înşelăciune prin falsificarea unor acte în vederea radierii unei ipoteci, dar şi pentru folosirea de adeverinţe false, prejudiciul fiind de 357.000 de euro şi 864.000 de franci elveţieni.

Conform rechizitoriului, directoarea sucursalei bancare din Vatra Dornei a falsificat înscrisuri, inducând în eroare unitatea bancară pentru radierea unei ipoteci asupra unui imobil proprietate personală, producând astfel un prejudiciu total de 357.223,46 euro. (sursa)

Update: este vorba de sucursala Volksbank şi de directoarea Geta Gheorghina Iordache.

Dacă tot s-a introdus parcarea cu plată pe străzile importante ale oraşului Vatra Dornei, dacă tot s-a reabilitat trecerea la nivel cu calea ferată de la Unicarm şi dacă tot s-a renovat unul dintre monumentele istorice importante (Izvorul Sentinela din Parcul Municipal), iată că a venit şi rândul unei curăţenii de vară.

Vatra Dornei merge pe drumul cel bun şi, chiar dacă nu am spus-o încă de acum un an, primarul s-a pus destul de serios pe treabă. Să mai paveze străzile dintre blocuri şi să facă ceva cu clădirea cazinoului sau cu un alt monument istoric şi mandatul următor îi este rezervat.

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

    1. Ciprian blogger

      Ne mişcăm şi noi cum putem; contează că se întâmplă, până la urmă.

    1. Ciprian blogger

      După cum spuneam acum ceva zile, cu lucruri mici se face un lucru mare. Dorna mai are mult de recuperat, însă decât să nu se facă nimic…

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.