Din zbor: pepenii se injectează cu apă

scris de | marți, 13 august 2013, 18:49 | 12 comentarii

A fost o vreme în care oamenii din pieţe erau credibili şi respectaţi. Aveau produse bune, româneşti, proaspete, la preţuri mai mici decât în magazine. Lumea cumpăra şi chiar îşi făcea un obicei din a vizita piaţa mai des decât supermarketul. Apoi, văzând că afacerea merge, vânzatorii s-au hotărât să înlocuiască unele produse româneşti cu unele de import şi să mărească preţurile.

Iar acum, pentru că-i soare şi lăcomie, vânzătorii au început să înjecteze pepenii cu apă. Şapte seringi de apă într-un pepene şi mai iese un leu. Pentru ca noi să ne pişăm mai mult, iar ei să ia bani pe spatele naivităţii unora.

pepene

Există 12 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Bagă doar apă în ei. N-au ce rău să-ţi facă. Doar că trage la cântar şi dai mai mult. Asta-i tot!

  1. Ciprian blogger

   Lucru bun. De obicei, până şi ăia de la ţară erau trataţi cu diferite tâmpenii. Ba să nu fie iarbă printre ei, ba să crească mai repede şamd.

 1. spanac

  pai nu va uitati ma nene la ei sa vedeți înțepătura?
  chair v-o fi greu? chiar zilele trecute mi-a trecut prin cap asta. dupa ce-mi amintisem ca se injectau cu cianura portocalele, murind nush cati oameni. a fost un caz in anii 90.
  si m-am gandit la inteparea lubenitelor cu apa, cum se face cu carnea la hipermarketuri.

  si m-am uitat cu atenție la lubenite si pana acu n-am luat nimic plin de apa. si zeama din ele a fost rosie. nicidecum roze…

  1. Ciprian blogger

   Bagă acul de la seringă pe la coada pepenelui. Nu prea ai cum să-ţi dai seama!

  1. Ciprian blogger

   Punem mână de la mână şi inventăm încă un eu, care să facă să crească bostanii fără sămânţă? :D

  2. Ariel

   Ideea e bună până la un punct. Teoretic n-ai cum să obții fructe fără semințe, că altfel nu se mai pot înmulți, sau îmi scapă mie ceva!?

  3. Ciprian blogger

   @Ariel, îl facem ca un praf pe care îl aruncăm peste cultura de pepeni când sunt mici sau ceva. Asta nu înseamnă că toţi pepenii vor ajunge să nu mai aibă seminţe.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.