Cum vad eu bloggingul profesionist

scris de | marți, 30 iulie 2013, 16:36 | 10 comentarii

Inca de cand am intrat la liceu, mi-am setat doua obiective simple pe care vreau sa le bifez in viitorul apropiat. Primul e sa fac o facultate de jurnalism, comunicare sau publicitate si al doilea e sa ma mut in capitala, Cluj sau Timisoara. Pentru ca sunt orase mari, ai posibilitati, gasesti subiecte pentru blog peste tot. Ca sa ne intelegem, sunt orase in care poti face cam pentru orice, in principiu.

Presupunand ca o sa ajung in Bucuresti, primul lucru pe care o sa il fac va fi sa gasesc o camera, o garsoniera sau ceva, special pentru blogging. Separat de locul in care voi locui. Si unde o sa merg doar ca sa scriu pe blog, sa urmaresc feeduri si sa fac ceea ce fac si acum, doar ca la un nivel superior. Motivul e usor de inteles: cand scrii pe blog de acasa, de la munca, din masina, se gasesc lucruri care sa te distraga. Asta iti micsoreaza randamentul si strica o gramada de feng-shui, daca e sa ne luam dupa un nene cret al blogosferei.

Asa ca vreau sa am un loc in care sa fac doar blogging. Cel mai probabil, o sa mai iau pe cineva cu mine; poate chiar pe Sagittarius, daca e sa ne vedem prin capitala. Sau pe Alki daca e sa se hotarasca odata daca vrea sa ramana dj intr-un club fara nume sau sa migreze intr-un oras mare si sa faca ceva serios. Sau pe cine mai vrea si are si potential pentru o treaba din asta. Garantez inca de pe acum ca o sa mearga bine si ca o sa dea roade!

Iar ca sa nu deschida careva gura degeaba, ideea cu biroul de blogging o am de dinainte de a face Arhi asta. Nu avem diacritice pentru ca baietii de la Romtelecom s-au gandit ca ar fi misto sa ne lase fara net 2 zile 3 zile.

Există 10 comentarii publicate la acest articol:

 1. romanianstampnews

  Dacă vrei să faci un lucru, motivul nu trebuie să fie „că aşa a făcut şi cutare”, ci pentru că pe tine te ajută prooblema să-ţi îndeplineşti un scop.
  Nu suntem doi la fel, aşa că ce îl ajută sau îi pică bine unuia, pe altul s-ar putea să îl încurce din cine ştie ce motiv.

  1. Ciprian blogger

   De asta am si scris paragraful cu Arhi. Tocmai pentru ca nu vreau sa se creada ca doresc sa fac asta doar fiindca a facut-o si altul.

  1. Ciprian blogger

   Nu jurnalism. Ceea ce inseamna jurnalismul in momentul de fata ma face sa inghit in sec! Esti limitat, ai mereu un tip care iti critica articolele s.a. Eu nu vreau asta! In schimb, la comunicare, publicitate e alta treaba!

 2. SagittariuS

  Meh, eu unul nu m-aş duce în „capitală” pentru nimic în lume, fie el blogging sau salariu de 10.000 de RON. Urăsc oraşul ăla la fel cum urăsc manelele şi cocalarismul.

  1. Ciprian blogger

   Dar tot centru pentru aproape orice rămâne! Şi dacă ştii cum, eviţi tot ce-ai scris tu! Sau la ce te-ai mai gândit!

  2. SagittariuS

   Nu mă încălzeşte cu numic că e centru dar e plin de melteni, mirosuri ciudate, aglomeraţie, cocalari, piţipoance ş.a.m.d. Să fie pentru cine agreează aşa ceva, mie nu mi se potriveşte.

 3. Alki

  Ah, temnita mea pentru viol.
  Io am camera asta ideala de scris. E camera mea. E de burlac. E zen si pute. Are chistoace si ceva care s-a inverzit intr-un pahar langa monitor. Are pat si geam cu amprente.
  E temnita mea pentru viol.

 4. Pingback: Blog: optimizarea linkurilor de afiliere | Ciprian Pardău

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!