Cum arată bloggerul perfect din postura altor bloggeri

scris de | vineri, 14 decembrie 2012, 20:51 | 16 comentarii

De obicei, weekend-ul aduce articole liniştite, în ton cu pacea ce pluteşte în aer. Cea din camera din care se nimereşte să scriu, bineînţeles. Căci, rare ori am avut ocazia să mai scriu de acasă articolele din zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Ba m-am nimerit la o cafenea şi-am scris de pe iOS, ba de la prieteni de pe laptop sau pc, ba de la liceu de pe tabletă.

Iar pentru că, la momentul scrierii, afară ninge atât de des încât nici becul din colţul străzii nu se vede, iar cerul este atât de senin încât poţi vedea şi cele mai îndepărtate planete, am să scriu pe-un ton mai pozitiv ca niciodată. Pentru că aşa-i frumos, că doar e weekend. Pentru a exemplifica, trebuie să încep prin a-l felicita pe Cristi pentru articolul acesta în care-şi întreabă audienţa ce înseamnă bloggerul perfect. Ce face, ce mănâncă, ce scrie, cum arată, chestii de genul.

Aşa că am extras din comentariile articolului 5 dintre părerile oamenilor frumoşi, cum s-ar zice:

1

2

3

4

5

PS: Dacă aveţi completări constructive, de abia aştept să le citesc şi să-mi exprim părerea vis-a-vis de acestea.

Există 16 comentarii publicate la acest articol:

 1. Vladimir

  Pentru mine blogerul perfect este ala peste care dau intamplator si vreau sa citesc despre exact ce scrie. Pe scurt nu ma plictisesc citindu-l. Altfel nu cred ca exista blogger sau blog perfect. Perfect pentru cine? :D Ca sigur eu n-am aceleasi opinii literare cu Leana drept-credincioasa si etern stalp al bisericii.
  Acum, pur personal, nici macar strict din punctul meu de vedere un blogger n-are cum fi perfect. Un articol, poate. Fiindca azi vreau sa citesc o chestie si maine complet alta treaba, in functie de dispozitie. Deci sa zicem ca punctual imi plac unele articole de pe un blog, niciodata toate. Nu trebuie sa aiba ceva special, dar imi plac cele care au umor (si nu din ala de gradinita), care au un stil coerent si care nu suna a ora de dirigentie. Daca vreau un articol de specialitate nu ma duc pe un blog. Ma duc la o sursa mai serioasa.
  Am totusi o cerinta: sa nu fie vaicaros sau agresiv mai des de un articol din 10. Altfel ma plictisesc crunt :D.

  1. Ciprian blogger

   Stiu, am dat doar cinci exemple ale unor pareri postate pe un alt blog. Ca sa ne facem o idee! :)

 2. Alexandra Cristea

  Sunt total de acord cu Lucianna.
  Dar văd că mulţi bloggeri se axează pe cantitate şi de calitate mai uită din când în când. Văd prea multe texte scrise doar de dragul de a umple o pagină şi de a nu exista o zi fără să fie postat ceva pe blog. Consider că un blogger bun nu trânteşte orice imitaţie de ciornă pe blog, ci mai analizează, mai editează, se mai documentează, mai cere păreri, etc.

 3. Cristi

  Pentru mine, bloggerul perfect este cel care detine blogul pe care-l accesez din placere. Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie. O cugetare veche romaneasca…
  Suntem cu totii oameni, deci suntem subiectivi.

 4. Patrik

  Perfect? Mulţi spun că doar Dumnezeu e perfect. Okey, după ce citest pe blogul tău, îmi dau seama că blogul tău este unul aranjat, corect scris gramatical. Designul e simplu (ceea ce-mi place) şi nu e nevoie să mă uit cu ochelari de soare la el.

 5. Shtrumphu

  Un blogger nu cred ca ar trebui sa fie perfect, sa se imbrace formal sau casual, sa fie expert in limbaje de programare/webdesign/seo sau „noobie”, cred ca e mai important sa scrie articole de succes, articole care sa ajute pe altii, si in general sa faca totul cu pasiune.

 6. Prava Nicolae

  Blogger-ul perfect?Din postura unor bloggeri poti fi considerat blogger-ul perfect,dar din postura altora nu.Niciodata nu vei putea impaca si „capra si varza” cum se zice.Conteaza ca tu in opinia ta sa te consideri blogger-ul perfect,restul vine de la sine.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!