Cum a primit Vatra Dornei bani de la Consiliul Judeţean

scris de | joi, 29 noiembrie 2012, 22:15 | 2 comentarii

Dornei i-au fost în sfârşit alocaţi bani de la Consiliul Judeţean. Suma este una considerabilă, de peste 21 de miliarde, şi chiar dacă nu acoperă decât o parte din datoriile pe care le are administraţia, e totuşi ceva. Dacă adăugăm şi cele 15 miliarde pe care le-a obţinut Dumitru Pardău de la Ministerul Administraţiei, bani care s-au dus pe datoriile pentru rumeguş, plus banii care s-au compensat către firmele la care aveam datorii, dar care la rândul lor aveau plăţi restante la stat, se poate vorbi chiar de aproape 1 milion de euro.

Din cele 120 de miliarde pe care administraţia ar trebui să le achite urgent, în cele câteva luni de la începerea acestui mandat s-au achitat nu cu mult peste 40 de miliarde. Cum a fost posibil acest lucru?

Prin munca în echipă de care aminteam mai sus. În Consiliul Judeţean au pus umărul următorii consilieri dorneni: Abutnăriţei, Proboteanu, Pohoaţă, Voloseniuc, Boancheş, la care s-au alăturat Neculai Bereanu, precum şi Alex Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, dornean şi el.

Fără sprijinul preşedintelui Cătălin Nechifor, tot efortul acestora ar fi fost în zadar. Nechidor le-a închis gura tuturor celor care spuneau că doar Gheorghe Flutur e în stare să aducă bani în Suceava, iar în ceea ce priveşte Vatra Dornei, preşedintele Nechifor a dat 21 de miliarde, care înseamnă dublu faţă de cât a alocat Flutur oraşului într-un mandat întreg.

Material editat şi publicat în Monitorul de Dorna, 28 noiembrie 2012, pagina 2. Toate drepturile de autor rezervate redacţiei.

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Nu, nu! Articolul asta e scris de altcineva si publicat in ziar; eu doar l-am preluat si l-am publicat cu drepturile de autor rezervate autorului de drept.

   Sub numele meu, in ziar, am publicat doua articole:
   1. Cel despre cazino
   2. Cel despre colectia de oua incondeiate, de care ziceai ca nu merita publicat doar pe blog.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!