Cum a fost la concertul Alternosfera din Suceava

scris de | duminică, 21 aprilie 2013, 14:56 | 2 comentarii

alternosfera

Pot să intru direct în pâine şi să spun că a fost superb! Extraordinar! Poate că entuziasmul mi se trage şi din cauză că acest concert a fost primul din categoria rock alternativ la care am participat până în momentul de faţă, însă atmosfera făcută de cei 5 băieţi din trupă a fost de neînlocuit. Si, sincer să fiu, nu mă aşteptam nicicum să sune atât de bine live! Sonorizarea din Talciocul Cultural, localul în care s-a ţinut concertul, a oferit o sonorizare de zile mari.

Albumul face parte din tripticul conceptual al formaţiei Alternosfera, numit chiar „Epizodia”. Prima parte a acestui triptic, „Virgula”, a fost lansată în luna octombrie a anului trecut. Dacă „Virgula” reprezintă miezul tripticului, atunci „Epizodia” este întregul din iraţional. – paragraf preluat din descrierea concertului

Marcel Bostan, solistul trupei, pe lângă că are o voce superbă, are şi un accent basarabean ce oferă muzicii sale o altă dimensiune. Pe lângă vocea solistului, superb a ieşit în evidenţă şi bateristul, cu acele solo-uri superbe pe finalul melodiilor. Momentul inedit a avut loc în momentul în care trupa a revenit pe scenă, chemată de public printr-un superb bis, bis, bis strigat în cor minute-n şir, când Anatolie Pugaci (bateristul) a scos una dintre talcere tobelor şi a cântat la ea în aer.

Biletul a fost doar 20 de lei, un preţ mult prea mic pentru un spectacol de calibrul celui ce a avut loc în noaptea de 19 spre 20 aprilie. Când apar înregistrările şi fotografiile oficiale, o să fac un later edit. Până atunci însă, vă las în compania primului single de pe ultimul albumul lansat de Alternosfera.

Eu nu spun decât jos pălăria pentru tot ce am văzut şi ascultat.

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

    1. Ciprian blogger

      Eu nu ascult rock deloc. Faptul că mi-a plăcut concertul lor este ceva special!

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!